What's new. Παιδί.
Top10: Τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στα Public το 2017
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Top10: Τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στα Public το 2017
> Top10: Τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στα Public το 2017
18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Top10: Τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στα Public το 2017

“All work and no play makes Jack a dull boy”, λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι. «Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη», λέμε εμείς. Πώς θα ήταν άραγε η ζωή μας χωρίς παιχνίδι; Δε θέλεις να ξέρεις….

Το σίγουρο είναι ότι η περίοδος των γιορτών προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθείς το παιδί που κρύβεις μέσα σου, αλλά και να δωρίσεις παιχνίδια στα κοντινά σου παιδάκια (ως γνωστόν, ρούχα παίρνουμε όταν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς!).

Εδώ στα Public, μια βόλτα στο section με τα παιχνίδια ζωηρεύει ακόμα και τον πιο βαρετό άνθρωπο, τον πιο ξενέρωτο. Και μιας και η χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της, συγκεντρώσαμε τα 10 παιχνίδια που ξεχώρισαν μέσα στο 2017 – και σου τα παρουσιάζουμε με playful διάθεση!

PLAYMOBIL Πυραμίδα του Φαραώ

Η σειρά History της Playmobil σε στέλνει στην Αίγυπτο να αναζητάς την Κλεοπάτρα! Επιβλητικές στολές, δάδες, μούμιες, σκελετοί, τυμβωρύχοι και πολύτιμοι θησαυροί, μπαίνουν κάτω από την πυραμίδα και υπόσχονται ατέλειωτο παιχνίδι!

Drone Racer Wifi 2.4 G DronSpy

Tα μοντέρνα τηλεκατευθυνόμενα έχουν «ξεφύγει», όπως ξέρεις. Το συγκεκριμένο διαθέτει γυροσκόπιο, κάμερα HD, 4 έλικες για σταθερή πτήση, σύστημα αυτόματης απογείωσης και προσγείωσης. Ακόμα, μπορείς να συνδεθείς με το Wifi σου και να τραβήξεις live video που θα μεταδίδεται στο smartphone σου.

Eπιτραπέζιο Escape Room

Γιατί να τρέχεις στα escape rooms της πόλης, όταν μπορείς να φέρεις ένα από αυτά στο σαλόνι σου; Έχεις μόνο 60 λεπτά για να λύσεις την κάθε περιπέτεια, καθώς ο ειδικός Χρονο-Αποκωδικοποιητής θα μετράει αντίστροφα το χρόνο, θα δημιουργεί ατμόσφαιρα με ειδικούς ήχους και θα σε βοηθάει με υποδείξεις.

Γρίφος Circuit Maze

Ένα παζλ ηλεκτρονικών κυκλωμάτων! Επιλέγεις μια κάρτα-πρόκληση, τοποθετείς τα πούλια όπως απεικονίζονται σε αυτή, δημιουργείς το κύκλωμα και κατασκευάζεις το δικό σου μονοπάτι. Εάν ανάψουν τα λαμπάκια, τότε κέρδισες. Καλή τύχη!

3D Παζλ Μπαλαλάμπα Τρέλα Υδρόγειος

Ένα τέλειο διακοσμητικό φως για παιδικό δωμάτιο. Πλαστικά κομμάτια παζλ ενώνονται με την τεχνολογία Easyclick πάνω στη μπάλα – κι όταν αυτή τοποθετηθεί πάνω στη βάση στήριξης με φως LED, η μαγεία ξεκινά! Χτύπα παλαμάκια και δες το 3D puzzle σου να ανάβει. Χτύπα ξανά και δες το να σβήνει. WOW!

Επιτραπέζιο Isle of Sky – Ο Βασιλιάς της Σκωτίας

Πέντε φυλές μάχονται για την κυριαρχία των Χάιλαντς, αλλά μόνο ο ηγέτης που θα αναπτύξει καλύτερα τα εδάφη της φυλής του και θα χρησιμοποιήσει πιο έξυπνα το εμπόριο θα γίνει βασιλιάς του Νησιού. Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω.

LEGO Master Falls

Τα LEGO παραμένουν μια κλασική αξία. Συνεργάσου μαζί με τον Wu και τον Κai για να αναλάβεις τη Jungle Garmadon με τη γέφυρα, το κλουβί που ανοίγει, την κρυμμένη σπηλιά και τον σκελετό που κρατάει έναν μυστικό χάρτη.

Βαλιτσάκι Νοσοκομείου Doc McStuffins

Όπως θα διαπίστωσες, τις τελευταίες μέρες σέρνεται γρίπη. Το συγκεκριμένο βαλιτσάκι δεν θα φέρει τη σωτηρία, αλλά τουλάχιστον θα εξοικειώσει τα παιδιά με την έννοια της ιατρικής περίθαλψης, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Σκυλάκι Furreal Pax Poopin Pup

Πρωτού μάθουν να φροντίζουν ένα αληθινό κατοικίδιο, τα παιδάκια από 4 ετών και πάνω μπορούν να εξοικειωθούν με αυτό το σκυλάκι. Θα κρατήσουν το λουράκι του, θα το ταΐσουν με 9 διαφορετικές λιχουδιές και θα μαζέψουν με σακούλα για τα κακάκια του. Από μικρά στα βάσανα, θα πείτε, αλλά είναι για καλό!

Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων V-Tech

Φαντάζει απλός. Δεν είναι. Ο συγκεκριμένος κύβος, εξοικειώνει τα βρέφη με τη μουσική, τα ηχητικά εφέ, τα έντονα χρώματα, τον κόσμο των ζώων αλλά και τη γλώσσα, καθώς θα προσπαθούν να προφέρουν τις πρώτες τους λέξεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog