Νέα εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων, στα Public!

Περίληψη: Πλέον κλείνεις θέση για τις αγαπημένες σου παραστάσεις ή συναυλίες, με όλους...

Πλέον κλείνεις θέση για τις αγαπημένες σου παραστάσεις ή συναυλίες, με όλους τους τρόπους! Και μόνο στα Public

Τα Public, ο κορυφαίος  προορισμός για την πώληση εισιτηρίων θεαμάτων ολοκληρώνει την εξυπηρέτηση του φιλοθεάμονος κοινού προσφέροντας πλέον τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων με 4 τρόπους: τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά μέσω του http://tickets.public.gr/, με μια επίσκεψη σε ένα από τα 43 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, ή μέσω της νέας εφαρμογής Public tickets! H εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων μέσω κινητού τηλεφώνου (Mοbile Application) των Public είναι ήδη διαθέσιμη για iOS κι Android και για όλες τις συσκευές και έρχεται να συμπληρώσει την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία αγοράς εισιτηρίων στην Ελλάδα!

orangeTα Public έχουν διαθέσει τα τελευταία 5 χρόνια περισσότερα από 1 εκατομμύριο εισιτήρια για περισσότερα από 5.000 θεάματα και συνεχίζουν! Έτσι, φέτος, τα Public προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για τα περισσότερα από 200 θεάματα που παρουσιάζονται, με 4 διαφορετικούς και απλούς τρόπους:

-Στα 43 καταστήματα του δικτύου τους σε όλη την Ελλάδα, που μπορείτε να τα αναζητήσετε εδώ.

-Διαδικτυακά: στο http://tickets.public.gr/ με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Με μοναδική ευκολία και ταχύτητα μπορείτε να επιλέξετε την παράσταση που σας ενδιαφέρει μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr, με τη χρήση του αντίστοιχου ημερολογίου, να κάνετε την κράτηση και να εξοφλήσετε το εισιτήριό σας online.

-Τηλεφωνικά: καλώντας από σταθερό στο 8011140000 ή από κινητό στο 2108181333 –αστική χρέωση– από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 9μμ. και Σάββατο και τέλος,

-Κατεβάζοντας την εφαρμογή Public tickets στην iOS ή  Android συσκευή σας.

 

Θέλεις εισιτήρια για όλα τα θεάματα. Θέλεις Public.