Toy Story 4: Η Disney αποκάλυψε τα πρώτα 17 λεπτά της ταινίας!

Περίληψη: Πέρασαν (κιόλας) 9 χρόνια από το Toy Story 3 και η παιχνιδοπαρέα του Woody και του...

Πέρασαν (κιόλας) 9 χρόνια από το Toy Story 3 και η παιχνιδοπαρέα του Woody και του Buzz επιστρέφει στους κινηματογράφους με αρκετές υπαρξιακές ανησυχίες για τους πρωταγωνιστές μας!

Όπως έδειξαν Pixar και Disney στη CinemaCon 2019, μέσα από τα 17 πρώτα λεπτά της ταινίας, τα αγαπημένα μας παιχνίδια θα αποκτήσουν ένα νέο μέλος, το Forky. Η προσθήκη του θα κάνει τον Woody να αμφισβητεί τα πάντα, ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τα παιχνίδια του Andy ανήκουν πλέον στη Bonnie, η οποία δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τον Woody, που μένει (ως συνήθως) στη ντουλάπα.

Όταν η Bonnie ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νηπιαγωγείο, ο Woody, σαν καλό παιχνίδι, θέλει να της κρατήσει παρέα. Έτσι, αποφασίζει να τρυπώσει στην τσάντα της και να την ακολουθήσει στα μαθήματα. Στην τάξη η Bonnie δημιουργεί τον Forky, ένα πλαστικό πιρούνι που απέκτησε χέρια, μάτια, πόδια αλλά και… συνείδηση.

Ο Forky δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι είναι πλέον παιχνίδι και τον διακατέχει κάτι σαν...υπαρξιακή κρίση! Όταν ο Woody προσπαθεί να τον γνωρίσει στην υπόλοιπη παρέα, η πρώτη του αντίδραση είναι να τρέξει και να πέσει στα σκουπίδια, όπου θεωρεί ότι ανήκει.

Ο Forky δεν είναι ο μόνος που δυσκολεύεται να κατανοήσει την ύπαρξή του. Ακόμα και ο Woody, που ο μόνος του σκοπός μέχρι σήμερα ήταν να κάνει τον ιδιοκτήτη του χαρούμενο, σκέφτεται διαφορετικά την ταυτότητά του. Η σχέση του με την Bonnie δεν είναι αυτή που είχε με τον Andy, η Bo Peep δεν βρίσκεται πια δίπλα του και η δημιουργία του Forky από τη Bonnie βρίσκει τον Woody να σκέφτεται διαφορετικά τη ζωή του.

Οι υπαρξιακές αναζητήσεις του Woody ίσως τον οδηγήσουν μακριά από την Bonnie. Θα επιστρέψει άραγε ο Woody στο σπίτι του ή θα αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή του;

H απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα δοθεί στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου - όταν και θα ξεκινήσει η προβολή της ταινίας.

Βρείτε τα πάντα γύρω από τους αγαπημένους σας ήρωες στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!