Playmobil Novelmore: Δώρα που θα ξετρελάνουν κάθε βαφτιστήρι!

Περίληψη: Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν τα Playmobil; Αυτό το Πάσχα θα τα αγαπήσουν ακόμα περισσότερο, αν τους κάνεις δώρο ένα παιχνίδι από τη νέα σειρά Playmobil Novelmore.

Αν κοιτάξεις μέσα στη σχισμή του καναπέ, κάτω από το γραφείο ή πίσω από το ψυγείο, το πιθανότερο είναι ότι θα βρεις μόνο σκόνη. Δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε, οι περιοχές αυτές φιλοξενούσαν το χαμένο σου playmobil, το οποίο θα έβρισκες λίγες μέρες μετά, για να το εντάξεις χαρούμενος ξανά στο παιχνίδι σου. [gallery size="medium" columns="1" ids="59243"] Ο καιρός πέρασε και η σκόνη του χρόνου (see what we did there?) πήρε μακριά τα playmobil σου. Για την ακρίβεια τα έκλεισε στο πατάρι, ασχέτως αν το παιδί που κρύβεις μέσα σου κάθε τόσο τα ζητάει ακόμα. Κατά μία έννοια βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα σημερινά παιδιά παίζουν ακόμα με playmobil – και η νέα σειρά μπλέκει τις αγαπημένες σου μικροσκοπικές φιγούρες με μια άλλη διαχρονική αγάπη σου από τα παλιά – τους φοβερούς και τρομερούς 
Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχουμε Πάσχα, πράγμα που σημαίνει Ανάσταση, τσούγκρισμα αυγών, και πασχαλινό τραπέζι. Αν είσαι νονός ή νονά όμως, το Πάσχα σημαίνει ακόμα περισσότερα, καθώς το βαφτιστήρι περιμένει πως και πως τα δώρα και τη λαμπάδα του. Εντυπωσίασέ το ακόμα μία χρονιά με τη νέα σειρά παιχνιδιών Playmobil Novelmore.

Τα αγαπημένα παιχνίδια όλων μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και χρειάζονται βοήθεια. Στο θρυλικό βασίλειο του Novelmore θα βρεις κάστρα, ιππότες, μάγους, δράκους και άλλα μυθικά πλάσματα. Μία παλιά προφητεία, η οποία είχε προβλέψει την καταστροφή του βασιλείου, αρχίζει να εκπληρώνεται. Στόχος σου (του βαφτιστηριού βασικά – μην ανοίξεις το δώρο του κι αρχίζεις να παίζεις εσύ) είναι να σώσεις το βασίλειο από τον αφανισμό.

Στο οπλοστάσιό σου έχεις όλο τον εξοπλισμό του Novelmore. Καταπέλτες, βαλλίστρες και εκτοξευτές βράχων είναι στη διάθεσή σου. Οι γενναίοι ιππότες έχουν στο πλευρό τους και τολμηρούς λύκους, που δεν φοβούνται να τα βάλουν με δράκους ή και με το υπερφυσικό πύρινο στοιχείο. Η διάσωση του Novelmore είναι πλέον στα χέρια σου.

Μία μεσαιωνική περιπέτεια με φανταστικά στοιχεία είναι η νέα αποστολή των παιδιών. Τα νέα παιχνίδια Playmobil Novelmore βρίσκονται στο public.gr, μαζί με όλα τα υπόλοιπα Playmobil, και περιμένουν πως και πως να φτάσουν στα χέρια του βαφτιστηριού σου. Με τέτοιο δώρο, το βραβείου του καλύτερου νονού στον κόσμο είναι και αυτή τη χρονιά δικό σου.