Φτιάξε τη δική σου πίστα Super Mario με LEGO - κέρδισε το σετ!

Περίληψη: Σκέψου πώς θα έμοιαζε ένα παιχνίδι Super Mario στην... πραγματική ζωή. LEGO και Nintendo ένωσαν τις δυνάμεις τους και ετοίμασαν μια ξεχωριστή πίστα με bluetooth, ηχείο και μικρές LCD οθόνες. Πάρε μέρος στην κλήρωση και κέρδισέ την!

LEGO και Super Mario είναι αναμφίβολα από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Πόσες ώρες διασκέδασης δεν έχουμε περάσει μαζί τους; Τώρα τα δύο παιχνίδια γίνονται ένα με το σετ LEGO Super Mario Βασική Πίστα Περιπέτειας με τον Μάριο.

Το LEGO Super Mario Βασική Πίστα αποτελείται από 231 κομμάτια, τα οποία αναπαριστούν ό,τι θα έβρισκες σε ένα τυπικό επίπεδο Mario: σωλήνες, κύβους, goombas και τον Bowser junior στο τέλος του επιπέδου. Μόλις τον κατατροπώσεις, μπορείς να κατεβάσεις τη σημαία. Το κύριο κομμάτι του σετ είναι φυσικά η φιγούρα του Mario, η οποία κάνει πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενες. Ο LEGO Mario είναι εξοπλισμένος με Bluetooth, ηχείο και αισθητήρες χρώματος. Επίσης στο πρόσωπο και το σώμα του θα βρεις μικρές LCD οθόνες. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο LEGO Mario να αντιδρά στις κινήσεις σου επάνω στην πίστα, αναπαράγοντας ήχους από το παιχνίδι ή εμφανίζοντας εικόνες στην οθόνη!

Μαζί με το σετ η LEGO λανσάρει και app για smartphone. Μέσα από αυτό θα προσφέρονται οδηγίες συναρμολόγησης με αναλυτικές εικόνες, στις οποίες μπορείς να κάνεις zoom και... περιστροφή, για να βλέπεις τα πάντα ξεκάθαρα. Στην εφαρμογή θα υπάρχουν επίσης και νέες ιδέες για καινούργιες διαρρυθμίσεις του σετ!

Video Duration
0:53


Και αυτή είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας της LEGO με τη Nintendo. Στο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλα σετ με θέμα τον Super Mario ενώ μετά την κυκλοφορία του LEGO Super Mario Βασική Πίστα Περιπέτειας θα γίνουν διαθέσιμα και πολλά πακέτα με συμπληρωματικά μπλοκ, με τα οποία θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ακόμα πιο λεπτομερή επίπεδα του αγαπημένου παιχνιδιού. Νέοι αντίπαλοι, νέα power up κοστούμια για τον Mario και νέα κομμάτια του... κόσμου του σου επιτρέπουν να κατασκευάσεις επίπεδα στη έρημο, στο νερό, πίστες με λάβα και πολλά ακόμα!

Κάνε την αρχή φτιάχνοντας την πρώτη δική σου πίστα LEGO Super Mario με το σετ LEGO Super Mario Βασική Πίστα. Ή -ακόμα καλύτερα- κέρδισε το σετ! Διάβασε παρακάτω πώς:

Το Public χαρίζει σε έναν (1) τυχερό ένα (1) σετ LEGO Super Mario Βασική Πίστα Περιπέτειας με τοn Μάριο. Ο τυχερός νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση. Για να διεκδικήσεις το σετ, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα του διαγωνισμού.
 

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και νικητής είναι ο Νίκος Βακόνδιος. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!