Star Wars The Mandalorian: Ο baby Yoda έφτασε στο Public!

Περίληψη: Η αναμονή για την απόκτηση του δικού σου baby Yoda τελείωσε! Οι επίσημες φιγούρες του παιδιού από τη σειρά Star Wars The Mandalorian βρίσκονται στο Public!

Ο Yoda ήταν πάντα μία από τις πιο σημαντικές -και αγαπητές- φυσιογνωμίες του σύμπαντος του Star Wars. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η σειρά The Mandalorian στο Disney+ όμως, ο κόσμος έχει ξετρελαθεί με ένα μωρό, το οποίο ανήκει στο ίδιο είδος με το Yoda, αλλά για το οποίο δεν ξέρουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες.

Στην πρώτη live action σειρά Star Wars γνωρίζουμε για πρώτη φορά το «παιδί», όπως αποκαλείται στη σειρά ο χαρακτήρας που βαφτίστηκε από όλους ως «baby Yoda». Τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται πέντε χρόνια μετά την ταινία «Return of the Jedi» και πρωταγωνιστής της είναι ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, ο οποίος προσλαμβάνεται για να ανακτήσει ένα παιδί. Το παιδί αυτό είναι ο baby Yoda, τον οποίο ο Mandalorian επιλέγει να μην παραδώσει σε αυτούς που τον προσέλαβαν, αλλά να τον προστατέψει.

Από το πρώτο κιόλας καρέ όπου εμφανίστηκε ο baby Yoda το ίντερνετ «τρελάθηκε» και δεν είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν πως και πως το χαρακτήρα να κυκλοφορήσει και σε παιχνίδι. Αυτή η ώρα έφτασε πλέον και για τους Έλληνες fans, καθώς οι επίσημες φιγούρες Star Wars “The Child” είναι εδώ!

Οι επιλογές σου είναι αρκετές. Βρες το baby Yoda σε φιγούρες 5,5 εκατοστών στο σετ Star Wars Bounty Collection Assortment, σε λούτρινο στο παιχνίδι Star Wars The Child Plush και σε animatronic έκδοση με μπαταρίες στη φιγούρα Star Wars The Child Animatronic Edition. Το τελευταίο μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερους από 25 διαφορετικούς συνδυασμούς ήχων και κινήσεων για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Απόκτησέ τα όλα και γέμισε τη Star Wars συλλογή σου με baby Yoda!

Βρες ακόμα περισσότερα παιχνίδια από τον κόσμο του Star Wars στο Public και βάλε τα κι αυτά στη συλλογή σου. Ή κάνε τα δώρο, όπως και τον baby Yoda, σε παιδιά (και μεγάλους) που λατρεύουν το Star Wars.