Το trailer του νέου Avengers έσπασε ρεκόρ προβολών στο πρώτο 24ωρο!

Περίληψη: Αν είσαι οπαδός της Marvel και φίλος του κινηματογράφου, τότε το περσινό Avengers: Infinity War...

Αν είσαι οπαδός της Marvel και φίλος του κινηματογράφου, τότε το περσινό
Avengers: Infinity War πρέπει να ήταν η καλύτερη στιγμή της χρονιάς για σένα! Η ταινία - σταθμός για τα δεδομένα του κινηματογράφου κατάφερε να ενώσει τα πρώτα 10 χρόνια ταινιών του MCU με αριστουργηματικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα μας έδωσε έναν από τους καλύτερους κακούς στην ιστορία του είδους, αφήνοντάς μας σε ένα δραματικό cliffhanger.

Επιπρόσθετα, είναι η Super Hero ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις μέχρι σήμερα –πάνω από 2 δισ. δολάρια -, και η ταινία, το πρώτο trailer της οποίας είχε το ρεκόρ views. Όμως, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και το trailer του Avengers: End Game που δόθηκε στην δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή, ξεπέρασε κατά πολύ τον προκάτοχό του φθάνοντας τις 289 εκατομμύρια προβολές στο πρώτο 24ωρο!

Η ταινία, που θα ολοκληρώσει την ιστορία του Avengers: Infinity War, θα βγει στις αίθουσες στις 26 Απριλίου του 2019, με το trailer να μας προϊδεάζει πως οι αγαπημένοι μας ήρωες θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, για να επιδιορθώσουν τα συντρίμμια που άφησε στο πέρασμά του ο Thanos.

Και καθώς ο καιρός μέχρι τότε είναι πολύς, είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις ανασκόπησή του Marvel Cinematic Universe και να (ξανα)διαβάσεις τα κόμικς στα οποία βασίζεται η κινηματογραφική ιστορία του Thanos!