Το Apple TV app έφτασε στις Sony Android TVs!

Περίληψη: Ακόμα μία πλατφόρμα καλωσορίζει το Apple TV app, καθώς η Sony ξεκίνησε την σχετική αναβάθμιση στις Android τηλεοράσεις της. Πάμε να μάθουμε περισσότερα...

Η επέκταση του Apple TV σε νέες πλατφόρμες εκτός τους οικοσυστήματος της Apple συνεχίζεται. Πρόσφατα μάθαμε ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε την εφαρμογή Apple TV στα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ τώρα η Sony επιβεβαίωσε πως ξεκίνησε το update το οποίο θα προσθέσει το σχετικό app στις τηλεοράσεις της.

Η Sony ανακοίνωσε πως το update είναι ήδη διαθέσιμο για τη σειρά τηλεοράσεων X900H στις ΗΠΑ. Θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα μοντέλα, με το update να μην περιορίζεται στις τηλεοράσεις του 2020. Η εφαρμογή του Apple TV θα έρθει μέσω αναβάθμισης σε μοντέλα Sony Android TV τηλεοράσεων από το 2018 και μετά.

Πολλά μοντέλα τηλεοράσεων Sony μπορούσαν να υποστηρίξουν περιεχόμενο από Apple TV, αλλά μόνο μέσω AirPlay. Τώρα θα προσφέρεται εγγενώς η δυνατότητα. Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στο Apple TV app, πέρα από την πρόσβαση στο περιεχόμενο σου και στην υπηρεσία Apple TV+, είναι 4K HDR playback και ήχος Dolby Atmos.

Η Sony επιβεβαίωσε πως το update θα έρθει στα περισσότερα συμβατά μοντέλα μέχρι το τέλος του έτους. Οπότε, αν έχεις κι εσύ μία από τις Sony smart TVs που θα πάρουν το update, θα μπορείς σύντομα να απολαύσεις τα προνόμια που σου προσφέρει το Apple TV. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το Apple TV app έχει ήδη έρθει σε κάποια μοντέλα LG και Samsung τηλεοράσεων, νωρίτερα μέσα στο 2020. Παρόλα αυτά, είναι πολύ θετικό που ένας ακόμα κατασκευαστής προσφέρει το χαρακτηριστικό αυτό σε ένα μεγάλο μέρος της γκάμας των τηλεοράσεών του.

Για ακόμα περισσότερα tech news μείνε συντονισμένος στο Public Blog.