Mi Box 4S Pro: Το νέο Xiaomi TV box υποστηρίζει 8K!

Περίληψη: Ένα από τα πρώτα TV box με υποστήριξη 8K ανακοίνωσε η Xiaomi. Ο λόγος για το Mi Box 4S Pro, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα!

Τα TV Box της Xiaomi είναι από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για να μετατρέψεις μια κοινή τηλεόραση σε smart TV. Με Android TV, σύγχρονες δυνατότητες και οικονομική τιμή προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο. Και καθώς η Xiaomi δεν σταματά ποτέ να αναπτύσσεται, η κινεζική εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα το Xiaomi Mi Box 4S Pro, ένα TV box το οποίο υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι και 8K!

Βέβαια, αν έχεις 8K τηλεόραση, αυτή θα έχει σίγουρα smart λειτουργικό. Άρα σε τι χρησιμεύει το νέο Xiaomi Mi Box 4S Pro; Έχει και αυτό τη θέση του, καθώς μπορεί να δώσει νέες δυνατότητες σε μια απλή τηλεόραση, χάρη στο Android λειτουργικό του, το οποίο δε βρίσκεις σε Samsung ή LG 8K τηλεοράσεις για παράδειγμα. Το λειτουργικό σύστημα του Mi Box 4S Pro βασίζεται στο MIUI, που γνωρίζουμε από τα Xiaomi κινητά και άρα έχει πολλές περισσότερες εφαρμογές διαθέσιμες.

Το Xiaomi Mi Box 4S Pro διατηρεί τον σχεδιασμό περασμένων γενιών αλλά το χρώμα του είναι λευκό. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά βρίσκουμε 16GB αποθηκευτικό χώρο, 2GB RAM και επεξεργαστή AMLogic Cortex-A53. Η συνδεσιμότητα της συσκευή περιλαμβάνει HDMI 2.1, το οποίο είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή 8K περιεχομένου, και θύρα USB για σύνδεση εξωτερικών αποθηκευτικών μέσων ή περιφερειακών. Προσφέρεται επίσης και η δυνατότητα φωνητικών εντολών μέσω Bluetooth.

Το Mi Box 4S Pro είναι ένα από τα πρώτα TV Box που υποστηρίζουν 8K ανάλυση και η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει από την Κίνα, τουλάχιστον αρχικά. Μελλοντικά δεν αποκλείεται να το δούμε και στην Ευρώπη. Αν το Mi Box 4S Pro έρθει στην Ευρώπη, περιμένουμε πως αντί για το custom MIUI TV λειτουργικό που είναι διαθέσιμο στην Κίνα, η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί το Android TV, όπως συνέβη και με προηγούμενα μοντέλα.