Οι νέες τηλεοράσεις της LG είναι (σχεδόν) εδώ. Γνώρισέ τις!

Περίληψη: Τα μοντέλα τηλεοράσεων της LG που είδαμε στη CES 2020 ετοιμάζονται για κυκλοφορία! Πάμε να γνωρίσουμε όλη τη φετινή γκάμα!

Οι παρουσιάσεις της CES 2020 από την LG μας είχαν δώσει μια πρώτη γεύση από τα μοντέλα των τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά. Τόσο καιρό όμως, είχαμε μείνει σε αυτή την πρώτη εικόνα. Όχι πια, καθώς η LG ανακοίνωσε επίσημα τα περισσότερα νέα της μοντέλα για το 2020 μαζί με τα χαρακτηριστικά τους.

Η κορυφή της γκάμας ανήκει φυσικά στα OLED μοντέλα, εκεί όπου η LG έχει φέτος 14 νέες τηλεοράσεις. Η εντυπωσιακή σειρά Gallery GX σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λεπτότερη. Οι Gallery GX τηλεοράσεις της LG εξέχουν ελάχιστα από τον τοίχο δίνοντας την εικόνα πως είναι... ένα με αυτόν! Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιείται OLED πάνελ. Οι LG Gallery GX τηλεοράσεις θα κυκλοφορήσουν σε μεγέθη 55, 65, και 77 ιντσών.

Συνεχίζουμε με τη σειρά LG OLED ZX Real 8K, η οποία συνδυάζει την υψηλότερη ανάλυση που μπορείς να βρεις σήμερα σε τηλεόραση με OLED πάνελ. Με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από 4Κ δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το πραγματικό 8K σε τηλεόραση. Μια τόσο μεγάλη ανάλυση θέλει και μεγάλες διαστάσεις για να την απολαύσεις κατάλληλα, οπότε οι ZX Real 8K τηλεοράσεις της LG θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις 77 και 88 ιντσών.

Οι OLED επιλογές συμπληρώνονται από δύο ακόμα σειρές τηλεοράσεων, τις LG CX και LG BX. Τα φετινά μοντέλα της σειράς CX καλύπτουν ακόμα περισσότερες ανάγκες, καθώς θα υπάρχει LG CX τηλεόραση με διαγώνιο 48 ίντσες. Τόσο η σειρά BX όσο και η σειρά CX θα περιλαμβάνουν επίσης μοντέλα 55, 65 και 77 ιντσών. Η ανάλυση θα είναι σε όλα 4K.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις NanoCell τηλεοράσεις της LG. Και εδώ θα υπάρχουν 8K μοντέλα, με μεγέθη που ξεκινούν από τις 55 ίντσες και φτάνουν μέχρι και τις 75. Η LG δεν παρουσίασε τις επιλογές της σε 4K NanoCell αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έρθουν και αυτές μέσα στη χρονιά.

Όλα τα νέα μοντέλα θα ενσωματώνουν το νεότερο πρότυπο HDMI, με τις 8K προτάσεις να μπορούν να αναπαράγουν πραγματικό 8K περιεχόμενο, τόσο από σήμα HDMI όσο και μέσω USB. Επίσης τα 8K μοντέλα θα εξοπλίζονται με τον νέο α9 επεξεργαστή τρίτης γενιάς.

Τώρα, που οι συνθήκες μας θέλουν μέσα στο σπίτι για περισσότερο διάστημα, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την τηλεόρασή σου! Αν δεν θες να περιμένεις την κυκλοφορία των νέων μοντέλων της LG, δες στο public.gr όλες τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις που μπορείς να κάνεις άμεσα δικές σου!