Samsung The Frame & The Serif: Οι κορυφαίες lifestyle τηλεοράσεις έφτασαν στο Public!

Περίληψη: Οι νέες lifestyle τηλεοράσεις της Samsung συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις με φίνες γραμμές και design. Οι The Frame και The Serif έφτασαν πρώτα στο Public!

Αν είσαι ένας από εμάς, που σημαίνει ότι περνάς πολύ χρόνο βλέποντας non-stop σειρές και ταινίες στις χαλαρές μέρες σου, τότε ξέρεις καλά ότι η τηλεόραση δεν έχει μόνο χρηστικό ρόλο, μπορεί -και πρέπει- να είναι κομμάτι της διακόσμησης του χώρου. Να ομορφαίνει το δωμάτιο ακόμα και όταν είναι κλειστή!

Ακριβώς αυτό καταφέρνουν οι νέες lifestyle σειρές τηλεοράσεων της Samsung, οι οποίες καλύπτουν ανάγκες πέρα από τις βασικές. Πιο πρόσφατη άφιξη στην κατηγορία η Samsung Terrace, μια νέα lifestyle τηλεόραση ιδανική για εξωτερικούς χώρους. Για την ώρα δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά - δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις της σειράς, καθώς το Public φέρνει πρώτο στην Ελλάδα τις Samsung The Serif και Samsung The Frame!

Και οι δύο τηλεοράσεις ανήκουν στα QLED μοντέλα της Samsung και έρχονται με πάνελ ανάλυσης 4K. Και οι δύο είναι smart, με λειτουργικό Tizen. Τα μεγέθη στα οποία θα τις βρεις διαθέσιμες ξεκινάνε από ξεκινούν από 43ʺ και φτάνουν μέχρι και τις 75ʺ για την The Frame, ενώ η Samsung The Serif προσφέρεται σε μεγέθη 43ʺ, 49ʺ και 55ʺ.

Αφού... ξεμπερδέψαμε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πάμε να δούμε τι είναι αυτό που κάνει τις δύο τηλεοράσεις τόσο ξεχωριστές, ξεκινώντας από τη The Frame. Όπως ίσως υποψιάζεσαι από το όνομά της, η The Frame μοιάζει με κάδρο, που κοσμεί τον τοίχο σου με ένα έργο τέχνης. Όταν, όμως, μέσα στο κάδρο κρύβεται ένα QLED πάνελ με όγκο χρώματος 100%, τότε το έργο τέχνης δεν είναι στατικό αλλά αλλάζει σε ό,τι θες εσύ! Η Samsung έχει δημιουργήσει το Samsung Art Store, μέσα από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις περισσότερα από 1.200 έργα τέχνης, τα οποία θα διακοσμούν τον τοίχο σου όσο δεν παρακολουθείς τηλεόραση!

Η The Serif από την άλλη, γεμίζει και αυτή το χώρο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Μοιάζει με έργο τέχνης, αλλά, θυμίζει περισσότερο γλυπτό, παρά πίνακα ζωγραφικής. Η αισθητική και το design της τηλεόρασης είναι εμφανή από όποια γωνία κι αν την κοιτάξεις. Μπορεί να στηριχθεί πάνω στην αποσπώμενη βάση ή να τοποθετηθεί σε όποια επιφάνεια θες, χωρίς επιπλέον στήριξη. Επίσης η The Serif μπορεί να συνδεθεί στη στιγμή με το smartphone σου, καθώς διαθέτει NFC. Έτσι, μπορείς να «στείλεις» στην τηλεόραση το περιεχόμενο που θες, με ένα μόνο άγγιγμα.

Οι δύο Lifestyle τηλεοράσεις της Samsung γίνονται για πρώτη φορά διαθέσιμες στην Ελλάδα και το Public τις φέρνει πριν από όλους. Επισκέψου ένα κατάστημα Public ή το public.gr για να ανακαλύψεις τη The Frame και τη The Serif!