Sony / Ποιες τηλεοράσεις είναι PS5-ready;

Περίληψη: Η Sony αποφάσισε να πιστοποιήσει τις τηλεοράσεις που προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία σε συνδυασμό με το PS5, δίνοντας στα αντίστοιχα μοντέλα τον τίτλο «Ready for PlayStation 5». Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

Η σημαντικότερη gaming κυκλοφορία της χρονιάς είναι αναμφίβολα το PlayStation 5. Η νέα κονσόλα της Sony θα φέρει παιχνίδι σε 4K ανάλυση και ταχύτητα 120fps. Για να απολαύσεις στον απόλυτο βαθμό ό,τι έχει να σου προσφέρει το PS5 και τα παιχνίδια επόμενης γενιάς, χρειάζεσαι και τηλεόραση αντίστοιχων δυνατοτήτων. Γι’ αυτό και η Sony επίλεξε τώρα, μερικούς μήνες πριν την κυκλοφορία της κονσόλας, να αναδείξει τις τηλεοράσεις που θα σου προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία gaming στο νέο PlayStation. Για το σκοπό αυτή δημιούργησε το «Ready for PlayStation 5» branding για τις τηλεοράσεις της.

Οι τηλεοράσεις οι οποίες φέρουν τον τίτλο «Ready for PlayStation 5» είναι οι Sony XH90 και οι Sony ZH8. Και οι δύο σειρές είναι μοντέλα του 2020 και υποστηρίζουν gaming σε 4K ανάλυση και στα 120fps μέσω της θύρας HDMI. Αυτοί δεν είναι οι μόνοι τομείς στους οποίους υπερτερούν οι «Ready for PlayStation 5» τηλεοράσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με το gaming. Βάζοντας τα μοντέλα στη λειτουργία Gaming mode θα μπορείς να επιτύχεις πολύ χαμηλό input lag - έως και 7,2ms.

Η εξαιρετική εμπειρία gaming, που θα προσφέρουν τα παιχνίδια του PlayStation 5 στις παραπάνω τηλεοράσεις, έρχεται και από δύο ακόμα παράγοντες. Οι δύο σειρές τηλεοράσεων οι οποίες είναι «Ready for PlayStation 5» έρχονται επίσης με Full Array Local Dimming, το οποίο εξασφαλίζει ανώτερη ποιότητα εικόνας, και ρεαλιστικό ήχο.

Αν, λοιπόν, σκοπεύεις να αποκτήσεις το PlayStation 5 μόλις κυκλοφορήσει, τότε φρόντισε να επενδύσεις και στην κατάλληλη τηλεόραση, για να μπορείς να βιώσεις την απόλυτη gaming εμπειρία στο σαλόνι σου με τις «ready for PlayStation 5» τηλεοράσεις της Sony!