Το Cobra Kai «μετακομίζει» στο Netflix για την τρίτη σεζόν!

Περίληψη: Το Cobra Kai, η flagship original σειρά του YouTube, θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν στο... Netflix! Τι περιμένουμε να δούμε;

Το YouTube Premium προσπάθησε αρκετά να ανταγωνιστεί άλλες streaming πλατφόρμες με original περιεχόμενο αλλά λίγα είναι τα αξιοσημείωτα δημιουργήματά του. Σαν αποτέλεσμα, το YouTube αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δημιουργία σειρών. Η μόνη παραγωγή που κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ θετικές κριτικές ήταν το Cobra Kai, μια σειρά sequel της πρώτης ταινίας Karate Kid, το οποίο προβλήθηκε για δύο σεζόν στο YouTube.

Με τη σειρά να ετοιμάζεται για τρίτη σεζόν και το YouTube να αποφασίζει να αποχωρήσει από τον χώρο, η συνέχεια του Cobra Kai είχε μείνει «στον αέρα». Ευτυχώς, όμως, τα καλά νέα για τους fans ήρθαν από την πλευρά του Netflix. Ο γίγαντας του streaming θα αναλάβει τη δημιουργία και προβολή της επόμενης σεζόν του Cobra Kai ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και τα δικαιώματα προβολής των δύο πρώτων σεζόν στην πλατφόρμα. Έτσι το Cobra Kai μετατρέπεται σε Netflix Original από εδώ και πέρα.

Το Cobra Kai δεν είναι απλώς μια νέα ιστορία γύρω από το Karate Kid αλλά αποτελεί ένα sequel άμεσα συνδεδεμένο με τις πρώτες ταινίες. Οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι ακριβώς. Στον ρόλο του Daniel LaRusso βρίσκουμε τον Ralph Macchio ενώ ο William Zabka επιστρέφει κι αυτός στο ρόλο του Johnny Lawrence. Τα γεγονότα της σειράς συμβαίνουν 30 χρόνια μετά το All Valley Karate Tournament του 1984, όπου ο Daniel LaRusso πέτυχε την εικονική του νίκη.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας δεν περιλάμβανε παραπάνω πληροφορίες. Οι δύο πρώτες σεζόν θα γίνουν διαθέσιμες στο Netflix μέσα στη χρονιά ενώ για την προβολή της τρίτης σεζόν του Cobra Kai δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Να θυμίσουμε εδώ πως οι πρώτες δύο σεζόν είναι πλέον διαθέσιμες δωρεάν στο YouTube, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις την προσθήκη τους στο Netflix για να τις δεις.