Οκτώβριος στο Netflix / Τι θα streamάρουμε τον μήνα που έρχεται;

Περίληψη: Νέος μήνας = νέο περιεχόμενο στο Netflix. Eτοιμάσου για... μαραθώνιο σε σειρές και ταινίες!

Το φθινόπωρο είναι (και επίσημα) εδώ, οπότε σύντομα θα έχεις ακόμα περισσότερες δικαιολογίες να αποφύγεις τις εξόδους και να περάσεις τη βραδιά μπροστά στην τηλεόραση. Ετοιμάσου για... μαραθώνιο σε σειρές και ταινίες στο Netflix, γιατί ο Οκτώβριος φέρνει μαζί του ενδιαφέρουσες αφίξεις. Πάμε να τις δούμε! 

Ο μήνας ξεκινάει με ένα cult classic, το original Blade Runner με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford. Την πρώτη του μήνα θα προστεθεί στο Netflix η έκδοση «The Final Cut», η οποία κυκλοφόρησε το 2007 για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας. Σε αυτή την έκδοση βλέπουμε το πλήρες δημιουργικό όραμα του Ridley Scott για την ταινία του 1982. Την ίδια ημέρα προστίθεται στην υπηρεσία το «The Terminal» με τον αγαπημένο όλων Tom Hanks.

Από τον κατάλογο των original παραγωγών ξεχωρίζει η νέα σειρά «Emily in Paris», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 2 Οκτωβρίου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τη Lily Collins, η οποία υποδύεται την Emily, μια νεαρή Αμερικανή, την οποία η δουλειά της την φέρνει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Δυνατή original προσθήκη προβλέπεται και το «The Trial of the Chicago 7», μια δραματική ταινία με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen, που θα δούμε στις 16 του μήνα.

Video Duration
3:04


Μερικές ακόμα παραγωγές, που δεν προέρχονται από το Netflix αλλά ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε, περιλαμβάνουν την έβδομη σεζόν του «Arrow», την τρίτη σεζόν του «Star Trek Discovery» και την ταινία επιστημονικής φαντασία «Oblivion».

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Halloween στην Αμερική, οπότε πολλές από τις προσθήκες του επόμενου διαστήματος αφορούν σχετικού τύπου περιεχόμενο, συνήθως horror. Στις 7 Οκτωβρίου θα δούμε το «Halloween Hubie» με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler ενώ αργότερα μέσα στον μήνα περιμένουμε την ταινία-θρίλερ «Rebecca», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Daphne du Maurier. Τον Οκτώβριο θα προστεθούν επίσης στο Netflix η ταινία «Pet Sematary», η οποία βασίζεται επίσης σε λογοτεχνικό έργο, αυτή τη φορά του Stephen King, και η τριλογία Twilight. Horror θα δούμε και σε μορφή σειράς, με τους «Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι» να κάνουν πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου.

Το Netflix δεν ξέχασε και το παιδικό του κοινό, προσθέτοντας μπόλικο animated υλικό στο μελλοντικό πρόγραμμά του. Αυτά που ξεχωρίσαμε είναι η δεύτερη σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων «Fast & Furious Spy Racers» και η ταινία «Over the Moon».

Από όλες τις νέες προσθήκες του Οκτωβρίου στο Netflix, εσύ για ποια ανυπομονείς περισσότερο;