Netflix / Έφτασε το πρώτο trailer του Space Force!

Περίληψη: Το The Office συναντά τις διαστημικές αποστολές και ο Michael Scott είναι υπεύθυνος του προγράμματος. Κάτι τέτοιο σκεφτήκαμε βλέποντας το πρώτο trailer του Space Force!

Το Space Force είναι η νέα κωμική σειρά του Netflix με πρωταγωνιστή τον Steve Carell. O διάσημος ηθοποιός, τον οποίο αγαπήσαμε ως Michael Scott στο The Office, γίνεται τώρα στρατηγός της αμερικανικής αεροπορίας και αναλαμβάνει να ηγηθεί μιας νέας υπηρεσίας των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Ο Mark R. Naird, όπως είναι το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Carell, ήταν έτοιμος εδώ και καιρό για προαγωγή αλλά η ηγεσία της Space Force δεν ήταν κάτι που περίμενε...

Η νέα σειρά του Netflix έχει έντονο σατυρικό ύφος και μία από τις πηγές έμπνευσής της ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος τον ΗΠΑ: O Donald Trump είχε ανακοινώσει το 2018 πως θα δημιουργήσει μια πραγματική Space Force - κάτι που τότε έμοιαζε με αστείο για πολλούς. Σαν... αστείο πήρε τα νέα και ο στρατηγός Mark R. Naird στη σειρά, μόνο που αυτός τίθεται υπεύθυνος του προγράμματος. Όσο κι αν αρκετοί από τον επαγγελματικό του περίγυρο χλευάζουν την πορεία της νέας υπηρεσίας, εκείνος δεν σταματά να δίνει το 100%, όπως βλέπουμε και στο πρώτο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix!

Video Duration
2:44


Από τις βασικές αποστολές της νέας υπηρεσίας θα είναι η επιστροφή του ανθρώπου στο φεγγάρι. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, καθώς μια από τις πρώτες δοκιμές καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία. Ένα ακόμα... αγκάθι στο δρόμο προς την «απόλυτη κυριαρχία του διαστήματος» είναι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που δεν θέλουν να βλέπουν τόση άσκοπη σπατάλη χρημάτων σε ένα project που δεν φέρνει αποτελέσματα. Επιπλέον ο στρατηγός Naird αντιμετωπίζει και προσωπικά προβλήματα, καθώς στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά και την κόρη του, η οποία μόλις αποβλήθηκε από το σχολείο.

Ο Steve Carell είναι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής λόγω πρωταγωνιστικού ρόλου, αλλά στο Space Force συναντάμε συνολικά ένα πολύ εντυπωσιακό cast. Στη σειρά θα εμφανιστούν επίσης οι: John Malkovich, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang και πολλά ακόμα σημαντικά ονόματα από το χώρο της κωμωδίας. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Greg Daniels, Howard Klein και ο ίδιος ο Steve Carell, με τους τρεις να έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν στο The Office. Η νέα σειρά θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix στις 29 Μαΐου. Απόλαυσέ τη μέσα από το smartphone, το tablet ή τη smart TV σου!