Star Wars: The Mandalorian / Έρχεται ντοκιμαντέρ στο Disney+

Περίληψη: Ακόμα περισσότερο Mandalorian έρχεται στο Disney+, καθώς από αρχές Μαΐου θα έχουμε ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με χορταστικό backstage!

Το Disney+ έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 και μια από τις πρώτες επιτυχίες της πλατφόρμας ήταν το The Mandalorian. Και όχι άδικα - το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, οπότε η απήχηση της σειράς ήταν αναμενόμενη. Ο baby Yoda, μαζί με τον κυνηγό επικηρυγμένων που τον ανακάλυψε, εξερευνούν το Γαλαξία και οι φαν λάτρεψαν αμέσως το δίδυμο αυτό!

Η επιτυχία του διαστημικού western ήταν τέτοια, που η Disney ετοιμάζει ήδη τη δεύτερη σεζόν. Μέχρι όμως να έρθει η δεύτερη σεζόν στην οθόνη, αν θέλεις κι άλλο Mandalorian, η Disney ετοιμάζει ένα bonus, για να σε κρατήσει… κολλημένο με το Star Wars. Στις 4 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα το Star Wars: The Mandalorian.

Το Disney Gallery Star Wars: The Mandalorian, όπως θα ονομάζεται η σειρά, θα αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία θα σε βάλουν σε ρόλο παραγωγού. Που σημαίνει ότι θα μάθεις από τους συντελεστές της σειράς τα μυστικά των γυρισμάτων, τις τεχνολογίες και τα πρακτικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν και γενικά όλη την δημιουργική διαδικασία πίσω από το The Mandalorian.

Κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει ό,τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με συντελεστές της σειράς. Θα υπάρχουν επίσης συζητήσεις με τα πολλά μέλη της παραγωγής, στις οποίες το ρόλο συντονιστή/παρουσιαστή θα έχει ο Jon Favreau, ο δημιουργός της.

Η προβολή των επεισοδίων του ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου, όπως γράψαμε και παραπάνω, ημέρα η οποία έχει ανεπίσημα ανακηρυχθεί σε παγκόσμια ημέρα Star Wars. Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, τα υπόλοιπα 7 θα γίνουν διαθέσιμα ένα-ένα με κενό μίας εβδομάδας μεταξύ τους. Μόλις ολοκληρωθεί και η προβολή του Disney Gallery Star Wars: The Mandalorian, αρχίζει και επίσημα η αναμονή για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Αυτή αναμένεται τον Οκτώβριο του 2020, αν και σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αναβολής λόγω του κορονοϊού, που δημιουργεί προβλήματα σε πολλές παραγωγές.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το Disney+ δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε θα χρειαστεί πρώτα να περιμένεις να έρθει η πλατφόρμα στη χώρα μας για να δεις ότι έχει σχέση με τον Mando. Αν θες όμως να μάθεις τα πάντα για τη νέα streaming υπηρεσία, πριν αυτή γίνει διαθέσιμη, σου έχουμε ετοιμάσει έναν αναλυτικό οδηγό για αυτή!