Μένουμε σπίτι και υποδεχόμαστε τις νέες Xiaomi Mi TVs!

Περίληψη: Οι νέες τηλεοράσεις της Xiaomi έφτασαν στο public.gr και εμείς έχουμε ακόμη έναν (ακόμη) πολύ καλό λόγο να μείνουμε σπίτι!

Κάθε φορά που η Xiaomi έχει κάτι καινούργιο να μας παρουσιάσει δεν μπορούμε παρά να... ανυπομονούμε. Και τώρα έχουμε διπλό λόγο, καθώς μόλις υποδεχτήκαμε στο Public τις έξυπνες τηλεοράσεις Mi LED TV 4S 55’’, Mi LED TV 4S 43’’ και Mi LED TV 4A 32’’!

Η επιτυχία της εταιρείας σε smartphone, wearables και τόσα άλλα προϊόντα μας έχει κάνει να περιμένουμε πώς και πώς κάθε νέα κυκλοφορία. Η επόμενη, λοιπόν, μεγάλη άφιξή της ανοίγει ένα νέο πεδίο, καθώς οι Xiaomi Mi TVs έρχονται στη χώρα μας! Πάμε να τις γνωρίσουμε!

Η κορυφή της γκάμας ανήκει στις δύο τηλεοράσεις της σειρά 4S, που έχουν και τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Κρατήστε σημειώσεις! Οι Mi LED TVs 4S 55’’ και 43’’ διαθέτουν 4K Ultra HD ανάλυση με τεχνολογία HDR. Η βελτιωμένη μηχανή γραφικών προσφέρει εικόνα υψηλής ποιότητας και άκρως ρεαλιστική, ομαλή κίνηση σε ό,τι κι αν βλέπεις στην οθόνη! Το σύστημα βασίζεται σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου.

Και η Xiaomi Mi LED TV 32’’, όμως, ακολουθεί κατά πόδας τα... «μεγάλα αδέρφια » της. Διαθέτει κι αυτή πάνελ υψηλής ευκρίνειας με HD ανάλυση και το λειτουργικό σύστημα «τρέχει» κι εδώ χάρη σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή. Δίπλα στον επεξεργαστή βρίσκουμε ξανά 8GB αποθηκευτικό χώρο, με τη RAM να είναι αυτή τη φορά στο 1,5GB.

Σε ακόμα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των τηλεοράσεων, και τα τρία μοντέλα Xiaomi Mi TV που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην ελληνική αγορά υποστηρίζουν Dolby DTS HD, για κινηματογραφική εμπειρία ήχου στο σπίτι. Επιπλέον, το smart λειτουργικό και των τριών τηλεοράσεων είναι το Android. Μπορείς έτσι να κατεβάσεις από το Play Store όλες σου τις αγαπημένες εφαρμογές και να τις απολαύσεις στη μεγάλη οθόνη της νέας σου Xiaomi τηλεόρασης.

Τώρα, που περνάς ακόμα περισσότερες ώρες στο σπίτι, λοιπόν, είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνεις μια δυνατή ανανέωση στον εξοπλισμό σου. Επίλεξε μια από τις τρεις νέες Mi TVs, οι οποίες έφτασαν σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει η Xiaomi! Αν επιλέξεις την Mi LED TV 4S 55’’ θα βγεις διπλά κερδισμένος, καθώς μαζί με την τηλεόραση θα πάρεις δώρο το smartphone Xiaomi Redmi 8A!

Ανακάλυψε όλες τις νέες Xiaomi Mi TVs στο public.gr!