«Ugly Dolls: Τα Ασχημογλυκούλια» - Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Περίληψη: Τα Ugly Dolls γεννήθηκαν από την ιδέα ότι το «άσχημο» είναι αυτό που μας...

Τα Ugly Dolls γεννήθηκαν από την ιδέα ότι το «άσχημο» είναι αυτό που μας κάνει όμορφους! Οι δημιουργοί τους είναι ένα ζευγάρι που εμπνεύστηκε αυτούς τους χαρακτήρες για να κρατήσει ο ένας συντροφιά στον άλλο, όταν βρίσκονταν σε διαφορετικές πόλεις. Όπως φάνηκε και από την ιστορία, η ιδέα τους έπεισε και άλλους κι έτσι ένα τρυφερό αστείο που ξεκίνησε για προσωπική ψυχαγωγία… έγινε κίνημα: Είμαστε όλοι υπέροχοι κι ας είμαστε ατελείς!

Σήμερα, τα Ugly Dolls έχουν γίνει ένα αγαπημένο παιχνίδι που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο! Επόμενος σταθμός τους, η Ελλάδα και το Public! Ανακαλύψτε τη μεγάλη παρέα τους, κάντε συλλογή από τους χαριτωμένους χαρακτήρες και χαρείτε τις απαλές αγκαλιές τους!

Πιστεύετε κι εσείς ότι οι ιδιαιτερότητές μας είναι αυτές που μας κάνουν ξεχωριστούς; Αν ναι, τότε ανήκετε στη μεγάλη παρέα των Ugly Dolls! Γνωρίστε τη Moxi και τους φίλους της τα Ασχημογλυκούλια, χαρείτε την αγκαλιά τους και πάρτε τα μαζί σας όπου πηγαίνετε! Κι αν είστε έτοιμοι για μία αξέχαστη εμπειρία στη μεγάλη οθόνη, καθίστε αναπαυτικά, πάρτε popcorn και απολαύστε την ταινία «Ugly Dolls: Τα Ασχημογλυκούλια» στο πιο αντισυμβατικό animation movie που έχετε δει ποτέ. Από τις 9 Μαΐου στους κινηματογράφους, στα ελληνικά!

Το Public, σε συνεργασία με τη Hasbro, χαρίζουν σε είκοσι (20) τυχερούς είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere, το Σάββατο 4 Μαΐου στις 15.00 στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 & Λεοντίου – Ν. Κόσμος). Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 3 Μαΐουκαι οι νικητές θα ανακοινωθούν στο blog. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Δημήτρης Καλογριάς
Φωτεινή Σκούταρη
Βασιλική Γεωργακοπούλου
Δημήτρης Παναγιώτου
Αθανασία Βούλγαρη
Στέλλα Γεωργιάδου
Δάφνη Αντωνίου
Παρασκευή Παππά
Αριάδνη Λουκοπούλου
Γιώργος Σεφερλής
Θοδωρής Κοκκινόπουλος
Ιωάννα Ζαχαριάδου
Δημήτρης Ζαχαριάδης
Ευανθία Ζαχαριάδου
Παναγιώτης Δημητρίου
Μαρία Βέρρα
Ανδρονίκη Φάτση
Κατερίνα Ιωαννίδου
Νικόλαος Φλώρος
Χαρίκλεια Βουμβουράκη