Φορητά ηχεία Marshall: Μουσική παντού με εγκατάσταση multi-room!

Περίληψη: Παλιότερα, για να μπορέσεις να ακούσεις μουσική σε κάθε χώρο του σπιτιού, θα έπρεπε να φροντίσεις...

Παλιότερα, για να μπορέσεις να ακούσεις μουσική σε κάθε χώρο του σπιτιού, θα έπρεπε να φροντίσεις ώστε το κάθε δωμάτιο να έχει το δικό του σύστημα – μικρό, μεγάλο, ολοκληρωμένο, ανεξάρτητο, δεν έχει σημασία. Αν έχεις μείνει ακόμα σε εκείνη την εποχή, ήρθε η ώρα να... αναβαθμιστείς, αφού σήμερα όπου τα σπίτια είναι δικτυωμένα ασύρματα, είναι πανεύκολο να μοιράσεις μουσική σε κάθε χώρο κεντρικά, στήνοντας μία και μόνο εγκατάσταση multi-room.

Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να γεμίζεις το χώρο με συσκευές -πηγές ήχου και ηχεία- αλλά αρκεί να εξασφαλίσεις ένα έξυπνο ηχείο με δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης.

Μα το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και αν δεν θες να streamάρεις μουσική κεντρικά, ο κάθε χώρος παραμένει αυτόνομος και μπορεί να αναπαράγει μουσική ασύρματα από κάποιο smartphone ή κάποιο tablet, ή και ενσύρματα καθώς τα περισσότερα ηχεία αυτού του τύπου διαθέτουν και είσοδο AUX.

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις vintage αισθητική με εξαιρετικό ήχο σε κάθε χώρο είναι τα multi-room ηχεία της Marshall. Ανάλογα το budget σου και την ισχύ, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα Marshall Acton Multi-Room σε μαύρο ή κρεμ χρώμα.

Αν, τώρα, δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια, τα φορητά Marshall Stanmore Multi-Room, επίσης σε μαύρο και κρεμ, αποτελούν, πέρα από κόσμημα, μια εξαιρετική επιλογή στα  65 Watt. Πανίσχυρος, βαθύς ήχος και εκρηκτικό μπάσο, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου! 

Για το τέλος αφήσαμε το Marshall Woburn, επίσης σε μαύρο και κρεμ, που εξασφαλίζουν ποιοτικό ήχο κοντά ή μακριά.

Έπειτα, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Marshall Bluetooth μπορείς να συνδυάσεις δύο ηχεία της σειράς, είτε για να παίζουν την ίδια μουσική σε διαφορετικούς χώρους (αρκεί η απόσταση ναμην ξεπερνάει τα 10 μέτρα), είτε για να έχεις πραγματικό στερεοφωνικό ήχο στο ίδιο δωμάτιο.

Βρες τα όλα στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!