Όταν το σινεμά γνώρισε τον έρωτα!

Περίληψη: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει... επικίνδυνα. Από τη μία έχουμε αυτούς που περιμένουν πώς...

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει... επικίνδυνα. Από τη μία έχουμε αυτούς που περιμένουν πώς και πώς να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Από την άλλη οι singles προσπαθούν να μην κάνουν το μεγάλο λάθος, βγουν έξω και πέσουν πάνω στα «ζευγαράκια».

Είτε ζευγάρι είτε... μπακούρι, τις ταινίες που σφύζουν από έρωτες ουδείς εμίσησε. Για όλους υπάρχει ένα φιλμ που τους εκφράζει!

La La Land

Αν είσαι από εκείνους που έχουν ακόμα στη watchlist σου το La La Land, ήρθε η ώρα να την δεις! Έχει κερδίσει έξι Oscars και έχουμε σοβαρές υποψίες ότι θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου. Επίσης, βάζουμε στοίχημα ότι στο τέλος θα σιγοτραγουδάς… «City of stars / Are you shining just for me?»

Romeo & Juliet 

Αν δεν εμπιστευτείς την ημέρα των ερωτευμένων στον Σαίξπηρ, τότε σε ποιον; Η μοντέρνα διασκευή του απόλυτου σαιξπηρικού έργου θα σε παρασύρει σε άλλες εποχές και θα σου μιλήσει για αυτόν τον «έναν και μοναδικό» έρωτα. Η φάση είναι: Do you believe in love at first sight?

Great Expectations

Όσο μεγάλες κι ανείναι οι προσδοκίες σου, το «Great Expectations» είναι αντάξιο του τίτλου του. Περίτρανη απόδειξη ότι βασίζεται στο σημαντικότερο μυθιστόρημα του Charles Dickens.

Fifty Shades Darker

Το δεύτερο μέροςτων «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι» το είδες; Μπορεί να έχει λάβει αρκετά πικρόχολα και καυστικά σχόλια αλλά αν θέλεις να βρεις/δεις τον ερωτισμό σ΄αυτή την ταινία, σίγουρα θα το καταφέρεις! Ή ίσως απλώς απολαύσεις τον Jamie Dornan…

The Twilight Saga: Breaking Dawn (Part 2)

Στην ίδια λογικήτης «ανάλαφρης ταινίας» προτείνουμε τη συνέχεια του Twilight, για να θυμηθείς το νεανικό βαμπιρικό έρωτα ανάμεσα στη Μπέλα και τον Έντουαρντ.

An Affair to Remember 

Αν τώρα θέλεις να δεις κάτι από τα παλιά… μια κλασική ιστορία αγάπης δεν είναι ποτέ κλισέ. Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ στην τελετή του 1958 και αποτελεί must ταινία για ρομαντικές ψυχές.

I Hate Valentine's Day

Και τώρα που είπαμε τη λέξη «ρομαντικές». Αν βγάζεις... σπυράκια ακούγοντας την, αλλά κάπου στο βάθος (πολύ πολύ βάθος) είσαι κρυφορομαντική ψυχή, δες αυτή τη ρομαντική κομεντί και ίσως στο τέλος θελήσεις να δεις και κάποια από τις παραπάνω ταινίες που ίσως «σνομπάρεις».

Βρες τις καλύτερες ιδέες για δώρα στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr