Valentine's love basket, για τα μάτια σου μόνο...

Περίληψη: Όλοι μας, συχνά, έχουμε την τάση να φροντίζουμε όλους τους άλλους γύρω μας, προτού δώσουμε σημασία στις δικές...

Όλοι μας, συχνά, έχουμε την τάση να φροντίζουμε όλους τους άλλους γύρω μας, προτού δώσουμε σημασία στις δικές μας ανάγκες. Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος λοιπόν, για να δώσουμε λίγη παραπάνω σημασία στη φροντίδα του εαυτού μας ή και ενός αγαπημένου προσώπου, είναι τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα spa στο σπίτι σας, με μικρό κόστος και value for money προϊόντα, που μπορουν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη και χαλαρωτική. Ποια καλύτερη ιδέα δώρων λοιπον για εσένα ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, από ένα καλάθι γεμάτο με τις ιδέες σου για χαλάρωση και ομορφιά απο την κορυφή έως τα νύχια; [gallery columns="2" size="full" ids="57052,57053"] Μια κομψή και ...Valentine's επιλογή είναι η σειρά Love, με κρεμοσάπουνο και κρέμα ενυδάτωσης χεριών. Η εταιρεία "The Gift Label" έχει δημιουργήσει μια σειρά από ξεχωριστά κρεμοσάπουνα και ενυδατικές κρέμες, που όχι μόνο μυρίζουν υπέροχα αλλά θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πολύ ξεχωριστή επιλογή για δώρο! Έρχονται όμορφα συσκευασμένα μέσα σε ένα κουτάκι και καθαρίζουν τα χέρια, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνουν.

Κάτι "μικρό" μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό

Μην επηρεάζεστε από fancy ή και ακριβά προϊόντα, μερικές φορές, τα βασικά της προσωπικής φροντίδας είναι και αυτά που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και να χαλαρώσετε. Ένα όμορφο packaging ή μια ελκυστική μυρωδιά μπορεί να είναι αρκετά για να σας φτιάξουν τη μέρα! Πχ. η σειρά με κρέμες χεριών Love Your Hands της Legami με τη retro συσκευασία και τα αρωματα φρεσκάδας, μπορεί να προσφέρουν στην επιδερμίδα των χεριών σας που τόσο ταλαιπωρείται καθημερινά, από την καταπόνηση του πληκτρολογίου, τις καιρικές συνθήκες ή τα αλλεπάλληλα μανικιούρ, τη φροντίδα που έχει ανάγκη και να σας δώσει μια μικρή σταγόνα προσωπικής πολυτέλειας. Η Love Your Hands Nails δίνει τέλος στα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια, καθώς περιποιείται τα χέρια και τα νύχια σας με την ευεργετική δράση του υαλουρονικού οξέος, αλλά και πλήθους βιταμινών που θα προσφέρουν φρεσκάδα και υγεία! Η Love Your Hands Softening προσφέρει απαλότητα με την ευεργετική δράση της αλόης και του βούτυρου καριτέ (shea butter), που παράγεται από τον καρπό του ομώνυμου δέντρου που ευδοκιμεί στις σαβάνες της Δυτικής Αφρικής, ενώ η Love Your Hands Nourishing θρέφει τα χέρια σας με την ευεργετική δράση εκχυλισμάτων κρίνου και ελαίου από πίτουρο ρυζιού! [gallery size="full" ids="57061,57062,57063"]

Όταν φτάνει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι τα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη. Άλλωστε, ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους πιο κρύους μήνες του έτους και αυτό είναι ένα θέμα που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Για να ξεφύγουμε από αυτό το κοινό πρόβλημα, μπορούμε να δωρίσουμε στον εαυτό μας και του αγαπημένους μας ένα Ενυδατικό Χειλιών Natural Lip Balm της Legami σε φλογερό κόκκινο χρώμα και γεύση κεράσι, που παρέχει ιδανική προστασία των χειλιών από τον ξηρό αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες! Ακόμη κι αν δεν είστε φίλοι του κερασιού, θα το βρείτε στα Public, σε πολλές ακόμη υπέροχες γεύσεις.

[gallery size="full" columns="2" ids="57070,57071"]

Τέλος, από ένα love yourself treatment pack δεν θα μπορούσε να λείπει το μασάζ! Aφήστε πίσω σας άλλο ένα προβλέψιμο βράδυ με προβολή ταινίας και καναπέ, και κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό με το άλλο σας μισό ή ακόμα καλύτερα με την κολλητή σας. Xαλαρώστε και απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ, με τη βοήθεια όχι κάποιου εξειδικευμένου μασέρ ή χειροπρακτικού, αλλά από τα δικά σας χεράκια, με τη βοήθεια ενός και μόνου αξεσουάρ: το Head Massager της Kikkerland, που θα το βρείτε στα Public σε 4 διαφορετικά χρώματα. Έτσι θα αποβάλλετε το στρες αλλά και θα αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι, μετά από άλλη  μια κουραστική μέρα.

Και μην ξεχνάτε στα Public μπορείτε πλέον να βρείτε δεκάδες πρωτότυπα είδη προσωπικής φροντίδας, για εσάς ή για να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να γιορτάσετε ανανεωμένοι τη φετινή γιορτή του πιο «αγαπημένου» αγίου!