Με κοπίδι και φωτιά: Οι… βασανιστικές δοκιμές του Samsung Galaxy S10!

Περίληψη: Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία, το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S10 έπεσε στα χέρια του γνωστού YouTuber JerryRigEverything...

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία, το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S10 έπεσε στα χέρια του γνωστού YouTuber JerryRigEverything και πέρασε από τον πάγκο των… βασανιστηρίων του.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι εστί JerryRigEverything, o κατά κόσμον Zack Nelson, εδώ και τέσσερα χρόνια υποβάλει σε σκληρές δοκιμές τα κορυφαία smartphones της αγοράς, χαράζοντάς τα με κοπίδια, καίγοντας την οθόνη τους με αναπτήρες, λυγίζοντάς τα... και ούτω καθεξής. 

Στην περίπτωση του Galaxy S10, το Gorilla Glass 6,που προστατεύει την Infinity-Ο οθόνη και την πλάτη της συσκευής, άντεξε στις γρατζουνιές μέχρι το εργαλείο Νο 6 της κλίμακας Mohs, εμφανίζοντας την αναμενόμενη συμπεριφορά στις χαρακιές που περιμένουμε από το προστατευτικό γυαλί της Corning.

H οθόνη άντεξε τη φλόγα του αναπτήρα για περίπου 30 δευτερόλεπτα και όλα τα pixels επανήλθαν στο φυσιολογικό, μετά την απομάκρυνση της φωτιάς. Ο αισθητήρας των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, συνέχισε να λειτουργεί απροβλημάτιστα με τις συνηθισμένες γρατζουνιές και θα πρέπει να ραγίσει το γυαλί για να καταστεί μη λειτουργικός.

Τέλος, το Galaxy S10 αποδείχτηκε… αλύγιστο, όσες προσπάθειες και αν κατέβαλε ο Zack, παρουσιάζοντας μηδενικά σημάδια αποκόλλησης της οθόνης ή της πλάτης, με τη συσκευή να διατηρεί την δομική της αντοχή και την αδιαβροχοποίησή της!

Σκληρό καρύδι το Galaxy S10, δε νομίζεις;