Αναβολή κυκλοφορίας για τα Diablo IV και Overwatch 2

Περίληψη: Η αναμονή για τα Diablo IV και Overwatch 2 μεγαλώνει! Αντί για το 2022, η κυκλοφορία των δύο παιχνιδιών μεταφέρεται για το 2023, ίσως και αργότερα.

Δύο πολύ σημαντικά videogames της Activision Blizzard θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν. Η γνωστή εκδότρια εταιρεία ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες πως τα Diablo IV και Overwatch 2 μεταφέρονται από το 2022 τουλάχιστον στο 2023, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και περαιτέρω καθυστέρησης.

Τον Φεβρουάριο είχε ανακοινωθεί πως τόσο το Diablo IV όσο και το Overwatch 2 πάνε για το 2022, αλλά φαίνεται πως τα πλάνα έχουν αλλάξει και έτσι θα πρέπει να τα περιμένουμε και τα δύο μέσα στο 2023 το νωρίτερο. «Δουλέψαμε σε συνεργασία με τη νέα ηγεσία της Blizzard και με τις ίδιες τις ομάδες που ετοιμάζουν τα δύο παιχνίδια και αποφασίσαμε πως κάποιο από το περιεχόμενο που θα δημιουργούσαν το 2022 θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Θα ανακοινώσουμε αρκετά πράγματα για το 2022, ωστόσο θα πρέπει να μεταφέρουμε το λανσάρισμα των δύο παιχνιδιών για αργότερα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Chief Operating Officer της εταιρείας, Daniel Alegre.

Μένει να μάθουμε πλέον περισσότερα για τις δύο παραγωγές και ελπίζουμε τουλάχιστον στην E3 2022 να γίνουμε σοφότεροι επί του θέματος. Το Diablo IV είναι σε ανάπτυξη για PC, PS4 και Xbox One, ενώ το Overwatch 2 αναμένεται στις ίδιες εκδόσεις, συν αυτή για το Nintendo Switch.