Αποκαλύφθηκε η 25th Anniversary Edition του Gran Turismo 7

Περίληψη: Το Grand Turismo 7 για PS5 και PS4 θα κυκλοφορήσει και σε επετειακή έκδοση. Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η 25th Anniversary Edition για όσους την επιλέξουν;

H Sony ανακοίνωσε την επίσημη συλλεκτική έκδοση του Gran Turismo 7 που θα γιορτάσει και τα 25 χρόνια της σειράς στην αγορά των videogames.

H Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition θα διατεθεί παράλληλα με το παιχνίδι, στις 4 Μαρτίου 2022, και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αυτοκίνητα για όσους κάνουν προπαραγγελία: Toyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth), Porsche 917K Living Legend. Ακόμη θα προσφέρει και 100,000 in-game Credit (CR). Η συλλεκτική έκδοση που θα διατεθεί στα φυσικά καταστήματα θα αποτελείται από ένα συλλεκτικό Steel Book, το παιχνίδι, In-Game Credits – 1,100,000 CR, το Toyota GR Yaris με ειδικό σχεδιασμό, 30 Manufacturer / Partner Avatars, το επίσημο soundtrack του Gran Turismo, το Toyota Castrol TOM’S Supra, το Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) και την Porsche 917K Living Legend.

Όσοι τώρα θελήσουν να αποκτήσουν την έκδοση του παιχνιδιού στο PS4 και να την αναβαθμίσουν αργότερα στην έκδοση για PS5, θα υπάρχει μια σχετική επιλογή μέσα από το μενού της κονσόλας και του τίτλου με τιμή στα €10.

Κάνε τώρα προ-παραγγελία όλα τα «καυτά» games που έρχονται το επόμενο χρονικό διάστημα μέσα από το Public.gr. Βρες την πληρέστερη γκάμα παιχνιδιών PS5 στα καταστήματα Public και στο Public.gr.