Αποκαλύψεις για τα νέα modes στα Call of Duty: Vanguard και Battlefield 2042

Περίληψη: Δύο από τις μεγαλύτερες gaming κυκλοφορίες του Νοεμβρίου είναι τα Call of Duty: Vanguard και Battlefield 2042. Λίγο πριν γίνουν διαθέσιμα, τα νέα modes τους αποκαλύπτονται.

Activision και EA προχώρησαν σε ανακοινώσεις για κάποια από τα modes που θα έχουν τα Call of Duty: Vanguard και Battlefield 2042 videogames. Αρχικά, η Activision αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για το Zombies Mode, ένα από τα πλέον αγαπημένα τμήματα της σειράς που επιστρέφει και στη φετινή κυκλοφορία. Την ανάπτυξη του εν λόγω mode δεν έχει η ομάδα πίσω από το βασικό game, αλλά η Treyarch και αυτή τη φορά θα συνεχίσουμε από εκεί που αφήσαμε τα γεγονότα στο Call of Duty: Black Ops Cold War.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer όσο περιμένετε την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και μπορείτε να το κάνετε τώρα προ-παραγγελία από το Public.gr.

Video Duration
2:05


Από την άλλη, DICE και EA αποκάλυψαν το Hazard Zone του Battlefield 2042. Το νέο mode είναι συνεργατικό και καλεί τους παίκτες να δουλέψουν καλά με τους συμπαίκτες τους και να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, αξιοποιώντας μια πληθώρα όπλων και gadgets. Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και μπορείτε να το κάνετε τώρα προ-παραγγελία από το Public.gr.

Video Duration
1:48