Βράδυ Τετάρτης το νέο State of Play της Sony με ανακοινώσεις για νέα games

Περίληψη: Η Sony ανακοίνωσε νέο State of Play event που έρχεται το βράδυ της Τετάρτης. Δες πώς θα το παρακολουθήσεις ζωντανά και τι περιμένουμε σε αυτό.

H Sony επιστρέφει στις ψηφιακές εκδηλώσεις της με το νέο State of Play να έρχεται αυτήν την Τετάρτη το βράδυ. Για την ακρίβεια, στη δική μας ζώνη ώρας η παρουσίαση θα ξεκινήσει με το που μπει η Πέμπτη, δηλαδή στις 00:00, και θα μεταδοθεί μέσα από τα επίσημα κανάλια της ιαπωνικής εταιρείας στα social media, δηλαδή το Twitch και το YouTube.

Προς το παρόν, το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως θα έχει διάρκεια 20 λεπτά και θα εστιάσει σε κυκλοφορίες τρίτων εταιρειών για τα PS4 και PS5, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μάθουμε κάτι για τα Horizon: Forbidden West, Gran Turismo 7 ή God of War Ragnarok. Το μόνο που υποσχέθηκε η Sony είναι νέα videos για παιχνίδια που ήδη ξέρουμε, μαζί με κάποιες ανακοινώσεις που θα γίνουν για πρώτη φορά τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όπως είναι λογικό, όλες τις ανακοινώσεις θα τις βρείτε και στο Public Blog αφού ολοκληρωθεί το State of Play.