Call of Duty: Modern Warfare / Έρχεται Battle Royale με 200 παίκτες!

Περίληψη: Πέρα από τον χάρτη, έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος, όπως perks, killstreaks και τον μηχανισμό των respawn!

Η Activision έχει ανακοινώσει πως θα επενδύσει στο Call of Duty: Modern Warfare με αρκετό νέο περιεχόμενο και φαίνεται πως έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το αναμενόμενο battle royale του τίτλου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο χάρτης του εν λόγω mode για το παιχνίδι θα είναι τεράστιος και θα διατεθεί στις αρχές του 2020. Στην ανάπτυξη του battle royale mode έχει συμβάλει (πέραν της Infinity Ward) και η Raven (ιδιόκτητο studio της Activision) και πέραν του χάρτη φαίνεται πως έχουμε και κάποιες πρώτες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος του χάρτη, τα perks, τα killstreaks και τον μηχανισμό των respawn.

Video Duration
12:41


Συγκεκριμένα, για να κάνετε respawn έναν συμπαίκτη σας, θα χρειαστεί να δαπανήσετε κάποιο Respawn Token και να σύρετε το σώμα του σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Από εκεί και έπειτα, ο παίκτης θα επιστρέψει στο Gulag queue και θα περιμένει τη σειρά του για να επιστρέψει, μέχρι να απενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία το παιχνίδι (μετά από κάποια λεπτά). Περισσότερα για το θέμα θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί τώρα και μπορείτε να το κάνετε δικό σας από τα καταστήματα Public και το public.gr.