EA: 14 νέα games ανακοινώθηκαν για το 2020!

Περίληψη: Κρατήστε σημειώσεις: 14 νέα παιχνίδια μέσα στη νέα χρονιά, νέο Battlefield μετά το 2021, remasters και 20 εκ. παίκτες για το Sims 4!

Η πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΑ έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η γνωστή εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω του CEO της προς τους μετόχους πως από τις 01/04/2020 μέχρι και τις 31/03/2021 θα δώσει στην αγορά 14 παιχνίδια.

Τα 4 από αυτά θα είναι αθλητικά (με επιβεβαιωμένα νέα Madden και FIFA), 4 θα είναι σημαντικές κυκλοφορίες άλλων franchises, 4 θα έρχονται από third party και indie developers, με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΑ και άλλα 2 θα είναι αποκλειστικά για κινητά και tablets.

Η ΕΑ δήλωσε ακόμη πως θα υποστηρίξει τις νέες κονσόλες με παιχνίδια ενώ θα φέρει και 4 παιχνίδια της στα eSports. Σε ό,τι αφορά τα remasters, αναμένονται αρκετές επιστροφές αγαπημένων παιχνιδιών του παρελθόντος, με μία από αυτές να είναι αυτή του Command & Conquer. Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα που ανακοινώθηκαν:

- Το Star Wars Jedi: Fallen Order τα πήγε τελικά καλύτερα του αναμενόμενου, αφού πούλησε 8 εκατομμύρια αντίτυπα!
- Το The Sims 4 ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο!
- Το νέο Battlefield θα έρθει στο επόμενο οικονομικό έτος της εταιρείας, δηλαδή από 1/4/2021 έως και 31/3/2022 και θα στοχεύσει στις νέες κονσόλες!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!