Έως και 500 ώρες θα χρειάζεται η ολοκλήρωση του Dying Light 2: Stay Human!

Περίληψη: Αν ανυπομονείς για το Dying Light 2: Stay Human και σκοπεύεις να το φτάσεις στο 100%, τότε να ξέρεις ότι σε περιμένουν «άπειρες» ώρες gaming μπροστά σου!

Η Techland φαίνεται πως θα προσφέρει ένα τεράστιο παιχνίδι με το Dying Light 2: Stay Human. Η εταιρεία πόσταρε μέσα στο Σαββατοκύριακο στους λογαριασμούς της στα social media νέες πληροφορίες για τον τίτλο, αναφέροντας πως θα απαιτούνται πάνω από 500 ώρες για να ολοκληρώσεις τα πάντα στο παιχνίδι, κάτι που μεταφράζεται σε σχεδόν 20 μέρες ασταμάτητου παιχνιδιού, χωρίς κανένα διάλειμμα. Η ομάδα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «για να ολοκληρώσετε τα πάντα στο Dying Light 2 Stay Human θα χρειαστείτε τουλάχιστον 500 ώρες, σχεδόν όσο θα απαιτούταν για να πάτε με τα πόδια από την Βαρσοβία στη Μαδρίτη».

Επειδή, δε, μερικοί αντέδρασαν στον αριθμό αυτό, η Techland σημείωσε ότι 500+ ώρες απαιτούνται για να ολοκληρώσετε την κεντρική αποστολή, όλα τα quests, να δείτε όλους τους τερματισμούς και να εξερευνήσετε κάθε μέρος του κόσμου. Τόνισε ακόμη πως για όποιον εξερευνήσει τα βασικά και κάποια side quests, οι απαιτούμενες ώρες είναι περίπου 100.

Το Dying Light 2: Stay Human θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου και μπορείς να το κάνεις προπαραγγελία από τα καταστήματα Public και το Public.gr.