Έρχεται το Assassin’s Creed Concert για τα 15 χρόνια της σειράς

Περίληψη: Η σειρά παιχνιδιών Assassin’s Creed κλείνει 15 χρόνια ζωής και η Ubisoft θα το γιορτάσει με μία σειρά συναυλιών που θα ξεκινήσουν από το Παρίσι.

H Ubisoft γιορτάζει τα 15 χρόνια παρουσίας της σειράς Assassin’s Creed στην αγορά και έτσι ανακοίνωσε το επετειακό Concert που θα ξεκινήσει να παρουσιάζεται μέσα στο 2022. Η γαλλική εταιρεία συνεργάζεται με την Overlook Events (Dragon Ball και Saint Seiya Symphonic Adventure Concerts) για μια εκδήλωση που θα έχει μουσική από μια πλήρη ορχήστρα, αλλά και πολλά πλούσια εφέ ήχου και εικόνας και συνοδευτικά videos. Η πρεμιέρα του Assassin’s Creed Concert έχει προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου 2022 στο Grand Rex του Παρισιού, ενώ άλλες χώρες και περιοχές θα ανακοινωθούν λίγο μετά, για τις στάσεις που θα γίνουν μέσα στο 2023.

Video Duration
1:13

Στη διάρκεια του concert θα παρουσιαστούν όλες οι παραγωγές της σειράς και έτσι όλοι θα μπορέσουν να τα γνωρίσουν ακόμη καλύτερα. Τα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed ξεκίνησαν την πορεία τους στην αγορά το 2007 και έχουν πουλήσει ήδη 155 εκ. αντίτυπα.

Βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και παιχνιδιών Assassin’s Creed στα καταστήματα Public και στο Public.gr.