Έρχονται οι δοκιμαστικές εκδόσεις PS5 games με χρονικό περιορισμό

Περίληψη: Ένα νέο feature έχουν οι χρήστες PlayStation 5 στην Αγγλία. Τώρα μπορούν να δοκιμάσουν δύο παιχνίδια πριν τα αγοράσουν. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Sony φαίνεται να θέλει να φέρει τα παιχνίδια του PS5 πιο κοντά στο κοινό της κονσόλας και έτσι ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα δοκιμαστικών εκδόσεων με χρονικό περιορισμό. Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα Death Stranding: Director’s Cut και Sackboy: A Big Adventure θα μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια από το PlayStation Store και να τα δοκιμάσουν για 6 και 5 ώρες αντίστοιχα.

Όλη η πρόοδος και τα τρόπαια μεταφέρονται μετά στην πλήρη έκδοση αν γίνει η σχετική αγορά και η διαδικασία αυτή θα ισχύει μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου. Η ενέργεια αυτή ξεκινάει σε πρώτη φάση από την αγορά της Αγγλίας και μένει να δούμε πότε θα επεκταθεί σε περαιτέρω αγορές. Το μοναδικό πρόβλημα που έχει εντοπιστεί από τους χρήστες μέχρι στιγμής, πάντως, είναι πως το σχετικό χρονόμετρο ξεκινάει από τη στιγμή που αρχίζει το download και όχι τη στιγμή που μπαίνει κάποιος στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Κάτι που αυτόματα αφήνει εκτός όλους όσοι έχουν αργές συνδέσεις.