Φήμες περί Resident Evil 8 και Resident Evil 3 Remake

Περίληψη: Αν επιβεβαιωθούν τα όσα γράφονται από διάφορους leakers, το πρώτο τρίμηνο του 2020 θα δούμε το Resident Evil 3 Remake...

H τεράστια επιτυχία του Resident Evil 2 Remake φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη της Capcom να επαναφέρει και άλλο παιχνίδι της σειράς στη σύγχρονη εποχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν, η ιαπωνική εταιρεία δουλεύει πάνω στο Resident Evil 3 Remake, το οποίο μαζί με το Project Resistance θα είναι τα τελευταία παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για τα συστήματα αυτής της γενιάς, δηλαδή τα PS4 και Xbox One.

Μάλιστα, μέσα σε όλα τα άλλα άρχισαν να κυκλοφορούν και φήμες περί Resident Evil 8, με την Capcom να ετοιμάζεται να τα φέρει στην κυκλοφορία μετά το 2020 και μάλιστα για τις επόμενες κονσόλες και τα PCs.

Αν επιβεβαιωθούν τα όσα γράφονται από διάφορους leakers μάλιστα, το πρώτο τρίμηνο του 2020 θα δούμε το Resident Evil 3 Remake, μέσα στους επόμενους μήνες το Project Resistance (που είναι τυπικά ένα spin off της σειράς) και από τα τέλη του 2021 κι έπειτα θα κάνει την εμφάνισή του και το Resident Evil 8, το οποίο και θα κυκλοφορήσει για τα PS5 και Project Scarlett!