Το Fortnite υποδέχεται το Cobra Kai με νέα skins και αντικείμενα

Περίληψη: Το Karate Kid επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη σειρά Cobra Kai. Τώρα έρχεται και στο Fortnite, το οποίο προσφέρει Cobra Kai περιεχόμενο με αφορμή την πρεμιέρα της 4ης σεζόν.

Πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων για το Cobra Kai στο Netflix και το Fortnite το γιορτάζει με σημαντικές προσθήκες περιεχομένου. Τα νέα skins θα μπορέσουν να ντύσουν το χαρακτήρα σου στα χρώματα ενός από τα διαθέσιμα Dojos της σειράς και συγκεκριμένα τα Cobra Kai, Eagle Fang και Miyagi-Do. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες του Dojo κοστίζει 800 V-Bucks και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Shuto Striker, Mat Master, Keri Commander, Kata Captain, Dojo Defender και άλλους.

Αν θέλεις να αποκτήσεις και τα πέντε στιλ μπορείς να αγοράσεις το Karate Ko Bundle και άλλα πέντε με το Dojo Showdown Bundle, που κοστίζει έκαστο 2.000 V-Bucks. Αν θέλεις, μπορείς να αγοράσεις το The Crane Kick emote μόνο του για 300 V-Bucks ή μαζί με τα The Teachings of Miyagi back bling, Cobra Coin back bling, Dojo Logo harvesting tool και Cobra's Curse harvesting tool έναντι 1.500 V-Bucks. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα τώρα στο Fortnite store.

Βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Fortnite στα καταστήματα Public και στο Public.gr.