The Game Awards 2021: Ανακοινώσεις για Alan Wake 2, Elden Ring, Wonder Woman και όχι μόνο

Περίληψη: Τα The Game Awards 2021 μας επιφύλασσαν πολλές gaming ανακοινώσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε αυτές με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η βραδιά των The Game Awards 2021 ολοκληρώθηκε με πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις, οπότε διάβασε παρακάτω τι ξεχωρίσαμε από τα όσα είδαμε.

Πρώτα απ’ όλα έγινε διαθέσιμο το tech demo της Unreal Engine 5 με το The Matrix Awakens. Πρόκειται για μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση ενός κόσμου από την επερχόμενη ταινία, όπου ο παίκτης μπορεί να πλοηγηθεί και να προκαλέσει το χάος. Μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα σε PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Video Duration
10:57

H μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η ανακοίνωση του Alan Wake 2 που θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X/S από την Epic Games. Θα είναι survival horror, σε αντίθεση με όσα είχαμε δει στο παρελθόν.

Video Duration
0:54

Η Bokeh Game Studio, η ομάδα του Keiichiro Toyama (δημιουργού των Silent Hill) ανακοίνωσε ένα νέο τρομακτικό videogame με την ονομασία Slitterhead. Στην παραγωγή συμμετέχει και για τα της μουσικής ο Akira Yamaoka.

Video Duration
1:22

Θα ήταν παράλογο να λείψει το Elden Ring από τη βραδιά και έτσι είδαμε το επίσημο story trailer του.

Video Duration
3:41

Πρώτη ματιά είχαμε τη δυνατότητα να ρίξουμε και στο Suicide Squad: Kill the Justice League, το νέο game της Rocksteady (Batman Arkham) που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Video Duration
2:42

Μένοντας στον κόσμο των υπερηρώων, είδαμε και για πρώτη φορά το Wonder Woman, ένα νέο παιχνίδι της Monolith (Middle-earth: Shadow of Mordor) που θα ανήκει στην κατηγορία των third-person action τίτλων και θα χρησιμοποιεί το θρυλικό σύστημα nemesis.

Video Duration
0:42

Το Final Fantasy VII Remake Intergrade που κυκλοφόρησε για το PS5 ανακοινώθηκε και για το PC και θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ανακοίνωση της Quantic Dream (Detroit: Become Human) για το πρώτο της Star Wars game, το Star Wars Eclipse. Ο τίτλος θα είναι action adventure και οι παίκτες θα μπορούν να χειριστούν πολλούς διαφορετικούς ήρωες.

Video Duration
2:50

Νεότερο trailer είδαμε και για τη σειρά Halo που θα προβληθεί το 2022 από την συνδρομητική πλατφόρμα streaming Paramount+.

Video Duration
1:06

To νέο Sonic game αποκαλύφθηκε και είναι το Sonic Frontiers. Θα είναι το πρώτο νέο στη σειρά μετά το Sonic Forces του 2017 και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Video Duration
1:21

Η Shiro Games ανακοίνωσε το Dune: Spice Wars, ένα νέο real time strategy videogame που θα έρθει στο PC σε μορφή early access το 2022.

Video Duration
1:11

Hellblade και Game Awards πάνε πακέτο και έτσι είδαμε και το πρώτο gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο Senua’s Saga: Hellblade II.

Video Duration
6:09

Νέο trailer είδαμε και από το Horizon Forbidden West της Guerilla Games που θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 για PS4 και PS5.

Video Duration
1:10

Τέλος, παρουσιάστηκε και ένα νέο trailer για το reboot της σειράς Saints Row που θα κυκλοφορήσει τελικά στις 23 Αυγούστου 2022.

Video Duration
2:12