Ghost of Tsushima: Ημερομηνία κυκλοφορίας, story trailer και συλλεκτικές εκδόσεις!

Περίληψη: Από τις εκδόσεις ξεχωρίζουν οι Special Edition και Collector’s Edition με ρέπλικες, art books και in-game αντικείμενα!

Ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς είναι το Ghost of Tsushima και η Sony έκανε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις που περιμέναμε τόσο καιρό. Αρχικά αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, που ορίστηκε ως η 26η Ιουνίου 2020, λίγες εβδομάδες δηλαδή μετά την εμφάνιση και του The Last Of Us: Part 2. Ταυτόχρονα δημοσιεύτηκε το story trailer, όπου και ο πρωταγωνιστής Jin Sakai συναντάει αρκετούς χαρακτήρες, που τον προτρέπουν να γίνει ο απόλυτος μαχητής.

Video Duration
3:11


Τέλος, αποκαλύφθηκαν οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν για το παιχνίδι, πλην της απλής. Από αυτές ξεχωρίζουν οι Special Edition και Collector’s Edition. Η Special Edition περιλαμβάνει το game, ένα mini digital art book και in-game αντικείμενα.

H πιο πλήρης έκδοση (και η πιο εντυπωσιακή) είναι η Collector’s Edition. Στο πακέτο της θα βρείτε μια replica της μάσκας, που φοράει ο ήρωας, ενώ πέραν αυτού περιλαμβάνει ένα sashimono (war banner), ένα παραδοσιακό furoshiki ως περιτύλιγμα, ένα Steelbook case, ένα art book 48 σελίδων από την Dark Horse, έναν χάρτη του παιχνιδιού τυπωμένο σε μάλλινη επιφάνεια καθώς και voucher για αρκετό in-game περιεχόμενο.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!