Το God of War (2018) έρχεται επίσημα και στο PC

Περίληψη: Το κλασικό God of War του 2018 θα κυκλοφορήσει για υπολογιστές στις αρχές του 2022. Παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Έχουμε δει εδώ και καιρό πως η ομάδα του PlayStation θέλει να προσεγγίσει και την αγορά του PC gaming και έτσι, μετά από αρκετούς μήνες φημών, η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πως το θρυλικό God of War που έφερε τον Kratos στη Νορβηγία, θα κυκλοφορήσει και για υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται στις 14 Ιανουαρίου 2022 από την Sony Santa Monica και οι PC gamers θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αρκετά σύγχρονα χαρακτηριστικά για να έχουν μια ακόμη καλύτερη εμπειρία. Το God of War του PC θα υποστηρίζει περισσότερες επιλογές απεικόνισης, widescreen monitors, τα Nvidia DLSS και Nvidia Reflex, καθώς και σύνδεση με DualShock 4 και DualSense.

Πέραν του κλασικού τίτλου, οι παίκτες θα αποκτήσουν και έξτρα ψηφιακό περιεχόμενο που περιλαμβάνει τα: Death’s Vow Armor Sets για Kratos και Atreus, Exile’s Guardian Shield Skin, Buckler of the Forge Shield Skin, Shining Elven Soul Shield Skin και Dökkenshieldr Shield Skin.

Δείτε ένα σχετικό trailer παρακάτω:

Video Duration
2:55