Gran Turismo 7: Το απόλυτο racing game κυκλοφόρησε!

Περίληψη: Το Gran Turismo 7 μόλις κυκλοφόρησε! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο racing game εδώ!

Sony Interactive Entertainment και Polyphony Digital έριξαν από σήμερα το Gran Turismo 7 στην κυκλοφορία, υπενθυμίζοντας παράλληλα και αρκετές πληροφορίες για το game. Οι δύο εταιρείες δημοσίευσαν την εισαγωγή του τίτλου, την οποία και μπορείς να δεις στη συνέχεια του άρθρου.

Video Duration
8:00

To παιχνίδι στηρίζεται πολύ και στη μουσική του με ήχους από κάθε αγορά του πλανήτη και πολλά διαφορετικά στιλ που θα γνωρίσεις και μέσω του νέου Music Rally. Από το κεντρικό μενού θα μπορείς να πλοηγηθείς στα διάφορα modes, όπως το GT Café, τους πωλητές καινούργιων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στα διπλώματα, στο online multiplayer, στο συνεργείο για να «πειράξεις» το αυτοκίνητό σου, στο γκαράζ σου, στους αγώνες, στα Scapes (για να βγάλεις μοναδικές φωτογραφίες) και σε αρκετά ακόμη.

Το παιχνίδι έχει προσαρμοστεί κατάλληλα ώστε να είναι ιδανικό τόσο για τους casual παίκτες, όσο και για αυτούς που θέλουν να ελέγξουν την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σε κάθε αυτοκίνητο της συλλογής τους.

Το Gran Turismo 7 κυκλοφορεί για PS4 και PS5 και μπορείς να το κάνεις δικό σου τώρα από τα καταστήματα Public και το Public.gr.