H Amy Hennig του Uncharted ετοιμάζει νέο Marvel videogame

Περίληψη: Το επόμενο Marvel videogame θα δημιουργηθεί από την Skydance New Media. Η Amy Hennig και ο Todd Stashwick εργάζονται ήδη επάνω σε αυτό το project.

H Amy Hennig, η πρώην creative director της Naughty Dog και της σειράς Uncharted, εργάζεται και ετοιμάζει ένα νέο videogame με χαρακτήρες και ήρωες της Marvel. Η Hennig βρίσκεται πλέον στην Skydance New Media και μέσω του επίσημου blog της εταιρίας αποκάλυψε το τι έρχεται, δηλώνοντας παράλληλα ενθουσιασμένη για τις προοπτικές του project. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη από την Marvel για το πρώτο μας παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Hennig και συμπλήρωσε ότι «το σύμπαν της Marvel συνδυάζει άριστα τη δράση, το μυστήριο, την αγωνία και την περιπέτεια που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσουν σε μια εξαιρετική interactive εμπειρία. Είναι τιμή μας που μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα ιστορία με τους χαρακτήρες, την πολυπλοκότητα και το χιούμορ που κάνει τους χαρακτήρες της Marvel τόσο ξεχωριστούς και αγαπητούς».

Στο δυναμικό της Skydance New Media βρίσκεται πλέον και ο Todd Stashwick, ο οποίος έκανε το επόμενο αυτό μεγάλο βήμα της καριέρας του μετά την ακύρωση του Star Wars: Project Ragtag από μεριάς ΕΑ. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την εμπλοκή του σε αυτό το project, σημειώνοντας πως είναι ενθουσιασμένος για αυτά τα νέα και που θα είναι μέλος της ομάδας που θα ασχοληθεί με το νέο Marvel videogame.