H BioWare δημοσιεύει νέα αφίσα για το επόμενο Mass Effect και οι φήμες ξεκινούν!

Περίληψη: Το επόμενο Mass Effect έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς η BioWare έδωσε στη δημοσιότητα μία αφίσα που δίνει τροφή για έντονη φημολογία!

Μια νέα αφίσα αρκούσε για να ξεκινήσει νέος κύκλος φημών για το επόμενο Mass Effect. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλούς σειράς δημοσίευσε στο πλαίσιο της N7 day (7 Νοεμβρίου) μια νέα εικόνα που θυμίζει κινηματογραφική αφίσα, θέλοντας κυρίως να υπενθυμίσει πως το επόμενο game της σειράς είναι σε φάση ανάπτυξης.

Κάποιοι πιο παρατηρητικοί είδαν αρκετές πληροφορίες και άρχισαν να τις καταγράφουν. Κάποιοι εστιάζουν στο μέρος που βρίσκεται το σκάφος σταματημένο στο κάτω τμήμα της αφίσας, ενώ μπροστά του εικάζεται πως είναι ένας Krogan και μερικά άλλα humanoids. Κάποιοι πιο φιλικά προσκείμενοι προς τις συνομωσίες, θεωρούν πως και το ίχνος του κρατήρα στο επάνω μέρος θυμίζει το κεφάλι ενός Geth (χαρακτήρα από ένα είδος που είδαμε να εξαφανίζεται σε ένα από τα τέλη του Mass Effect 3).

Το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά στα περσινά Game Awards μέσω ενός trailer που δεν μαρτυρούσε, ωστόσο, αρκετές πληροφορίες.

Video Duration
1:44


Έκτοτε, δεν έχουμε μάθει περισσότερα και μένει να δούμε πότε θα έχουμε ανακοινώσεις. Λέτε στα φετινά Game Awards που έρχονται τον Δεκέμβριο;

Απόκτησε τώρα την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Mass Effect στα καταστήματα Public και στο Public.gr.