H Kojima Productions επεκτείνεται σε μουσική, τηλεόραση και κινηματογράφο

Περίληψη: Οι δημιουργίες του Hideo Kojima είναι γνωστές στους gamers. Τώρα θα τις μάθουν ακόμα περισσότεροι, καθώς η Kojima Productions επεκτείνεται σε νέους τομείς ψυχαγωγίας.

Η Kojima Productions ανακοίνωσε την επέκτασή της σε νέους τομείς της ψυχαγωγίας και το άνοιγμα ενός νέου studio που θα αναλάβει αυτή τη δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Η εταιρεία του Hideo Kojima αποκάλυψε πως ανοίγει ένα νέο γραφείο και studio στο Los Angeles της California με επικεφαλής τον βετεράνο του PlayStation Riley Russell, ο οποίος και εργάστηκε για σχεδόν 3 δεκαετίες στη θέση του Chief Legal Officer.

O ίδιος τόνισε πως ο νέος τομέας θα προσελκύσει ταλαντούχα στελέχη για projects που θα σχετίζονται με μουσική, ταινίες και κινηματογράφο που θα έχουν να κάνουν με «προϊόντα» της Kojima Productions και στόχος της είναι να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο περιεχόμενο στην pop κουλτούρα.

Ο ίδιος ο Kojima σημείωσε σε πρόσφατη δήλωσή του πως θα συνεχίσει να δουλεύει για αρκετά χρόνια ακόμη και να δημιουργεί νέα projects και IPs, παρά το γεγονός ότι έκλεισε τα 58 του χρόνια τον Αύγουστο. Και όλα αυτά γίνονται όσο ο Norman Reedus βρίσκεται -σύμφωνα με ρεπορτάζ- σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο Death Stranding 2.

Βρείτε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Death Stranding στα καταστήματα Public και στο Public.gr. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το παιχνίδι, το Death Stranding: Director’s Cut του PS5 βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε τιμή Black Friday, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την αρχική έκδοση του τίτλου στο PS4.