H Sony ανακοίνωσε την εξαγορά της Bluepoint Games

Περίληψη: Ακόμα ένα studio γίνεται μέρος των PlayStation Studios. Η Sony ανακοίνωσε την εξαγορά της Bluepoint Games, η οποία ευθύνεται για πολλά επιτυχημένα remakes παιχνιδιών.

H Sony επιβεβαίωσε την πληροφορία που διέρρεε τους τελευταίους μήνες και ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της Bluepoint Games. Το studio εντάσσεται πλέον στην ομάδα των first party PlayStation Studios και θα αναπτύσσει παιχνίδια αποκλειστικά για τις πλατφόρμες της Sony. Ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst, δήλωσε πως «από το εξαιρετικό remake του Demon’s Souls έως το θρυλικό PS4 remake του Shadow of the Colossus και το μοναδικό Uncharted: The Nathan Drake Collection, η Bluepoint έχει αποδείξει πως έχει την ικανότητα να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας παραγωγές για τη βιομηχανία του gaming».

Video Duration
1:26


Η Sony και η Bluepoint συνεργάζονται από τη δημιουργία της ομάδας και το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της game, το Blast Factor για το PS3. Στη συνέχεια συμμετείχε και σε remakes και remasters, όπως αυτά για τα God of War και Gravity Rush.

Στην παρούσα φάση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Bluepoint ετοιμάζει ένα εντελώς νέο παιχνίδι για τις κονσόλες PlayStation, χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω.