H συλλογή Assassin’s Creed: The Ezio Collection έρχεται στο Nintendo Switch!

Περίληψη: Οι remastered εκδόσεις πολλών Assassin’s Creed, μαζί με τα DLC τους, έρχονται στο Nintendo Switch, ως μέρος της συλλογής Assassin’s Creed: The Ezio Collection.

Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Assassin’s Creed: The Ezio Collection για το Nintendo Switch. To πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου για την κονσόλα της Nintendo και περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood και Assassin’s Creed Revelations, καθώς και όλα τα single player DLC που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Ακόμη, από το μενού του πακέτου θα υπάρχει δυνατότητα για πρόσβαση σε δύο ταινίες μικρού μήκους με τίτλους Lineage και Embers, οι οποίες ολοκληρώνουν την ιστορία του Ezio. Όπως φαίνεται πάντως, στο cartridge θα υπάρχει μόνο το Assassin’s Creed II, ενώ τα άλλα δύο θα απαιτούν download έξτρα 35GB στον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας.

Video Duration
1:33

Απόκτησε σήμερα κονσόλες Nintendo Switch από τα καταστήματα Public ή το Public.gr. Ακόμη, βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Assassin’s Creed με ένα click εδώ.