H Ubisoft μπαίνει στην αγορά των battle royale games με το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline

Περίληψη: Τα παιχνίδια battle royale είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη σήμερα. Την είσοδό της στο χώρο ανακοίνωσε και η Ubisoft με το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline.

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως μπαίνει επίσημα στην αγορά των battle royale games, εκμεταλλευόμενη μία από τις δημοφιλέστερες και πιο εμπορικές σειρές της, την Tom Clancy’s Ghost Recon. Το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Google Stadia και αναπτύσσεται από το στούντιο της γαλλικής εταιρείας στο Βουκουρέστι και μερικά ακόμη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Video Duration
1:47


Οι μάχες που υπόσχονται οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι μεγάλες και το μοντέλο που θα ακολουθηθεί είναι αυτό του free-to-play με επιλογές για έξτρα αγορές. Οι παίκτες θα μπορούν να οργανώσουν τη βάση και την ομάδα τους και να συνεργαστούν με φίλους ή και αγνώστους. Ο κόσμος του παιχνιδιού βρίσκεται στο νησί Drakemoor, όπου και μέχρι προσφάτως επικρατούσε η ειρήνη.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από modes, ενώ στην πορεία θα προστίθεται συνεχώς νέο υλικό. Δες περισσότερα στα δύο trailers που κυκλοφόρησαν.

Video Duration
8:42


Βρες προϊόντα της σειράς Tom Clancy’s Ghost Recon στα καταστήματα Public και στο Public.gr.