Η κυκλοφορία του Dying Light 2 μεταφέρεται για το Φεβρουάριο του 2022

Περίληψη: Παράταση μερικών μηνών θα πάρει η αναμονή για την κυκλοφορία του Dying Light 2 Stay Human. Το επερχόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2022.

Αν ανυπομονείς να παίξεις το Dying Light 2 Stay Human θα χρειαστεί να κάνεις ακόμα 2 μήνες υπομονή, σε σχέση με όσα αρχικά γνωρίζαμε. Η κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού προγραμματιζόταν για τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αλλά τελικά θα υπάρξει αναβολή. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι τώρα η 4η Φεβρουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσε η Techland, η εταιρία που αναπτύσσει το παιχνίδι.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Techland, το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο, αλλά ακόμα δοκιμάζεται. Αυτό είναι το μεγαλύτερο project της εταιρίας και χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος για να φτάσει το παιχνίδι στο επίπεδο το οποίο οραματίζεται η εταιρία. Οπότε αποφασίστηκε η μικρή αναβολή στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, με τον CEO της εταιρίας, Paweł Marchewka, να ζητά συγνώμη μέσω Twitter από τους fans για την καθυστέρηση.

Παρόλα αυτά, σύντομα θα κυκλοφορήσει η preview έκδοση του παιχνιδιού, έτσι ώστε όλοι να πάρουν μία γεύση από το Dying Light 2. Τον Οκτώβριο, μέσα από μία σειρά από preview events, τα μέλη του τύπου και πολλοί content creators θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την έκδοση του Dying Light 2 για PC και κονσόλες και να μοιραστούν την εμπειρία τους με το κοινό.

Το Dying Light 2 Stay Human θα γίνει διαθέσιμο σε PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X|S. Στο νέο παιχνίδι θα μπεις στο ρόλο ενός διαφορετικού πρωταγωνιστή, του Aiden Caldwell, ο οποίος θα γίνει μέλος μίας ομάδας επιζώντων με το όνομα Nightrunners. Το sequel του Dying Light θα σε στείλει στη City, η οποία είναι το τελευταίο οχηρό της ανθρωπότητας ενάντια στον ιό που έχει μετατρέψει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού σε ζόμπι. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και στο Dying Light 2 ο χαρακτήρας θα μπορεί να πηδά από οροφή σε οροφή, με την κίνησή του να θυμίζει parkour.

Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή κυκλοφορίας για το Dying Light 2 Stay Human, το οποίο αρχικά προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020. Όπως όλα δείχνουν όμως, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, οπότε πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αναβολές από εδώ και πέρα.