Η κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo αναβάλλεται για το 2022

Περίληψη: Το επερχόμενο Ghostwire: Tokyo προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει φέτος. Η Tango Gameworks όμως χρειάστηκε να αναβάλει την κυκλοφορία του, η οποία μεταφέρεται για το 2022.

Ένα παιχνίδι που περιμέναμε να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες σε PlayStation 5 και υπολογιστή είναι το Ghostwire: Tokyo. Το παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Tango Gameworks και θα διανεμηθεί από την Bethesda, όμως, χρειάστηκε να αναβληθεί. Αντί για τους επόμενους μήνες, η κυκλοφορία του αναμένεται τώρα στις αρχές του 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση του studio.

Ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή είναι η πανδημία. Η Tango Gameworks βρίσκεται στο Τόκιο και η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας πρόσφατα μπήκε ξανά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για το λόγο αυτό το studio χρειάστηκε να αλλάξει τον προγραμματισμό του, δηλώνοντας πως πάνω από όλα είναι «προσηλωμένο στην προστασία της υγείας όλων στην Tango.»

Το νέο παιχνίδι είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι του 2019 και περιμέναμε την κυκλοφορία του αυτό το φθινόπωρο. Όταν κυκλοφορήσει τελικά, στο Ghostwire: Tokyo οι παίκτες θα απολαύσουν μία περιπέτεια δράσης με μεταφυσικά στοιχεία. Σε ένα παιχνίδι που το καράτε συναντά τη μαγεία, θα πρέπει οι παίκτες να αντιμετωπίσουν τα πνεύματα και τα φαντάσματα που στοιχειώνουν το Τόκιο, το οποίο έχει ερημώσει από ανθρώπους. Το παιχνίδι είναι πρώτου προσώπου και οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις μεταφυσικές τους ικανότητες για να προχωρήσουν.

Το Ghostwire: Tokyo θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 5 όταν γίνει διαθέσιμο σε κονσόλες, αλλά και σε υπολογιστή. Η αποκλειστικότητα του PS5 δεν αναμένεται να κρατήσει για πάντα. Η Tango Gameworks θα φέρει το νέο της παιχνίδι και στο Xbox Series X|S αργότερα. Μην ξεχνάμε πως η Bethesda, η εταιρία που θα διανείμει το παιχνίδι, εξαγοράστηκε από την Microsoft πριν από μερικούς μήνες άλλωστε.

Αν η αναβολή του Ghostwire: Tokyo σου χάλασε τα gaming σχέδια του φθινοπώρου, σου έχουμε μία πρόταση που σε ενδιαφέρει. Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το Deathloop για PS5 και PC. Και αυτό το παιχνίδι έχει δράση και περιπέτεια, με το σενάριό του να είναι περισσότερο επιστημονικής φαντασίας. Θα κυκλοφορήσει και αυτό από τη Bethesda και είναι ιδανικό για να καλύψει το κενό που αφήνει η αναβολή του Ghostwire: Tokyo.