Η Rockstar Games επιβεβαιώνει επίσημα το GTA 6 και μιλάει για τα όσα έρχονται στα GTA V, GTA Online

Περίληψη: Νέες ανακοινώσεις για το Grand Theft Auto 6 αλλά και το τι συμβαίνει με το GTA V έδωσε στη δημοσιότητα η Rockstar Games!

Η ώρα της κυκλοφορίας του GTA 6 μπορεί να είναι ακόμη μακριά, ωστόσο η Rockstar Games τοποθετήθηκε σχετικά με το νέο game, αλλά και το τι συμβαίνει με το GTA V στην παρούσα χρονική στιγμή. Σε πρώτη φάση λοιπόν, η εταιρεία σημείωσε πως «σε κάθε νέο project μας, ο στόχος είναι να παραδώσουμε στην αγορά κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα games μας και σε αυτή τη φάση μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας μόλις έχουμε κάτι ανακοινώσιμο, οπότε σας παρακαλούμε να μείνετε συντονισμένοι στο site μας».

Σε ό,τι αφορά τώρα το GTA V για τα PS5 και Xbox Series X/S, ο τίτλος αναμένεται στις 15 Μαρτίου με γραφικά έως και , frame rate έως και 60fps, καλύτερα textures και draw-distance, αλλά και επιλογές για HDR και ray-tracing. Οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους από τα GTA V της περασμένης γενιάς, καθώς και τους χαρακτήρες και τα προφίλ από το GTA Online.