Καθυστερεί η κυκλοφορία του Battlefield 2042

Περίληψη: Τελικά, το Battlefield 2042 δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, όπως αρχικά ξέραμε. Η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Η DICE και η ΕΑ επιβεβαίωσαν τις φήμες των τελευταίων ημερών και ανακοίνωσαν την καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Battlefield 2042. Η προγραμματισμένη κυκλοφορία που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό ήταν η 22η Οκτωβρίου, ωστόσο όλα πάνε σχεδόν ένα μήνα πίσω και έτσι το game υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Η ίδια η ομάδα προγραμματισμού ανέβασε μια σχετική είδηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, σημειώνοντας πως η κατάσταση με την πανδημία δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα που έφεραν τα πράγματα λίγο πίσω σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Όπως φαίνεται πάντως, και η open beta αναμένεται να πάει για αργότερα μέσα στον Οκτώβριο και όχι στις μέρες που είχε ανακοινωθεί αρχικά. Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και μπορείς να το κάνεις προ-παραγγελία από τα καταστήματα Pubic και το Public.gr.