Launch trailer για το campaign του Halo Infinite λίγο πριν την κυκλοφορία του

Περίληψη: Μία εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Halo Infinite, έχουμε στη διάθεσή μας το launch trailer για το campaign του παιχνιδιού.

Το Halo Infinite είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική κυκλοφορία στην αγορά των video games για τον μήνα Δεκέμβριο και ήρθε η ώρα να δούμε και το launch trailer για το κομμάτι του campaign του. Η Microsoft και η 343 Industries δημοσίευσαν υλικό για το επερχόμενο game που χαρακτηρίζεται το πιο μεγάλο και σημαντικό Halo της σειράς. Το παιχνίδι αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου 2021 για PC και κονσόλες Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Video Duration
2:30

Πέραν του single player campaign, προσφέρει και multiplayer τμήμα που θα τρέχει για όλους, ασχέτως αν έχουν αγοράσει το game ή όχι, και θα είναι δωρεάν. Μπορείς να δεις ένα δείγμα του multiplayer στο παρακάτω video.

Video Duration
1:46

Για να διαφημίσει και την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Microsoft δημοσίευσε και δύο ειδικά live action trailers που προσπαθούν να μεταφέρουν τη δράση που θα ζήσουμε. Δες τα στη συνέχεια.

Video Duration
2:19
Video Duration
0:34

Απόκτησε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Halo Infinite στα καταστήματα Public και στο Public.gr. Παίξε το Halo Infinite σε next-gen κονσόλα με το Xbox Series S. Απόκτησέ το τώρα!