Λίστα με achievements του GoldenEye 007 μαρτυρά επιστροφή στις κονσόλες Xbox το 2022!

Περίληψη: Ετοιμάσου να ξαναπαίξεις το GoldenEye 007 φέτος! Όχι στο Nintendo 64, αλλά στο Xbox One, καθώς ο τίτλος φαίνεται πως έρχεται στις κονσόλες της Microsoft μέσα στο 2022.

Το GoldenEye 007 είναι από τα πλέον θρυλικά παιχνίδια της σειράς στις κονσόλες των προηγούμενων γενιών και ίσως το δούμε να επιστρέφει στο σήμερα και στα συστήματα Xbox. Μία λίστα από achievements για τον τίτλο εντοπίστηκαν από τον χρήστη Wario64 στο Twitter και δείχνουν πως η μεταφορά του στο σήμερα είναι γεγονός.

Παράλληλα, εμφανίστηκαν και κάποιες πρώτες εικόνες που έρχονται από τα ίδια τα achievements και δείχνουν κομμάτια του κόσμου του παιχνιδιού.

Τέλος, αποκαλύφθηκε με τον ίδιο τρόπο και η εικόνα που θα συνοδεύει το παιχνίδι στο Xbox Store.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιχνίδι του 1997 (Nintendo 64) θα διατεθεί για Xbox One με campaign και multiplayer. Το 2022 είναι μάλιστα και η σεζόν που θα εορταστούν τα 60α γενέθλια του James Bond, οπότε μια τέτοια κυκλοφορία μόνο απίθανη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια ετοιμαζόταν μια έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox Live Arcade και το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί στις κονσόλες Xbox ήταν -σύμφωνα με τον Phil Spencer- θέμα δικαιωμάτων.

Video Duration
31:33

Βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων James Bond στα καταστήματα Public και στο Public.gr.