Marvel’s Avengers / Ο Spider-Man έρχεται αποκλειστικά σε PS4 & PS5

Περίληψη: Ο Spider-Man θα έρθει στο roster των Avengers ως post-launch DLC αλλά αποκλειστικά για τις PS4 και PS5 εκδόσεις του game. Άλλωστε ο άνθρωπος-αράχνη αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Sony...

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel κυριαρχεί σε σινεμά και τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία. Τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο του gaming. Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το Marvel’s Avengers για Xbox, PlayStation και PC και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις με όλους τους γνωστούς υπερήρωες της Marvel - αλλά όχι τον Spider-Man.

Τα καλά νέα είναι πως ο άνθρωπος-αράχνη θα προστεθεί στο παιχνίδι μέσα στο 2021 μετά από σχετικό update. Δεν θα έχουν όλοι οι παίχτες πρόσβαση σε αυτόν όμως. Ο Spider-Man αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Sony και έτσι ο χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνισή του μόνο στην PS4 και PS5 έκδοση του παιχνιδιού.

Ο Spider-Man που θα δούμε στο παιχνίδι θα είναι ο Peter Parker. Ο σχεδιασμός του θα βασίζεται κυρίως στα original σχέδια των Steve Ditko και John Romita Sr άρα δεν θα μοιάζει και πάρα πολύ με τον χαρακτήρα που είδαμε στο Marvel's Spider-Man για το PS4. Οι εταιρίες ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι διαφορετικές άλλωστε. Το νέο παιχνίδι Marvel’s Avengers αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics και θα εκδοθεί από τη Square Enix ενώ ο προηγούμενος τίτλος δημιουργήθηκε από την Insomniac και κυκλοφόρησε από την ίδια τη Sony.

Η εισαγωγή του Spider-Man στο Marvel’s Avengers θα γίνει μέσω ενός ειδικού event, χωρίς να ξέρουμε ακόμα πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό. Το σίγουρο είναι πως ο χαρακτήρας θα είναι πρώτα διαθέσιμος στο single-player κομμάτι του παιχνιδιού και μετά στο online multiplayer. Το νέο παιχνίδι Avengers θα διατεθεί στις κονσόλες τόσο της τωρινής όσο και της επόμενης γενιάς, καθώς επίσης και στο PC αλλά δεν θα υποστηρίζεται cross play μεταξύ τους. Οι αποκλειστικότητες σε χαρακτήρες ίσως είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό.

Για να παίξεις κι εσύ με τους αγαπημένους σου υπερήρεως της Marvel , ρειάζεται να κάνεις υπομονή ακόμα έναν μήνα. Το Marvel's Avengers θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου!